Τα πιο χορταστικά πρωινά του κόσμου

Τα πιο χορταστικά πρωινά του κόσμου

Τι να φάς για να ξεκινήσει σωστά η μέρα σου.

Κάποιοι λένε ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, σου δίνει την πολύτιμη ενέργεια για να αντιμετωπίσεις την μέρα που έρχεται χωρίς να έχεις απώλειες. Οι Άγγλοι, πάλι, λένε ότι πρέπει να τρως πρωινό σαν βασιλιάς και βραδινό σαν φτωχός. Όπως και να το πεις, θα βρεις κάποιο τρόπο να σε πείσει ότι το πρωινό σου πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ένα σκέτο καφέ. Είτε προσέχεις την σιλουέτα σου είτε όχι, υπάρχει ένα πρωινό ιδανικό για εσένα. Διάλεξε το πρωινό σου ανάλογα με τις ανάγκες σου και.. εμ… τις ικανότητες σου.

1.Το πρωινό της ακαμάτρας

80622199

Είναι για εσένα που σε κατηγορούν ότι δεν μπορείς ούτε ένα αβγό να φτιάξεις. Είναι ώρα, λοιπόν, να τους αποδείξεις το αντίθετο και να τους δείξεις το πρωινό σου. Αβγά μάτια με μπέικον. Ένα από τα πιο κλασικά και γρήγορα πρωινά. Μη σε νοιάζουν οι έξτρα θερμίδες του, θα τις έχεις χάσει με το τρέξιμο κατά την διάρκεια της ημέρας.

2.Το κλασικό -και παχυντικό- αγγλικό πρωινό

104666472

Για εσένα που δε σε νοιάζουν οι παραπάνω θερμίδες και το πρωί αντέχεις να τρως φασόλια, λουκάνικα. Αβγά, ψητά λαχανικά και ψωμί του τοστ, όλα μαζί. Και όμως οι άγγλοι δείχνουν να το λατρεύουν και το αγγλικό πρωινό είναι σίγουρο πως θα σε αφήσει χορτάτο για όλη (σχεδόν) τη μέρα.

3. Το φινετσάτο γαλλικό

100675201

Κρουασάν βουτύρου, φρούτα και καφές μηχανής, λιτό πρωινό αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι πολύ φινετσάτο. Είναι το ιδανικό για σένα που δεν έχεις πολύ χρόνο το πρωί αλλά χρειάζεσαι κάτι που να σε κρατήσει.

4.Το oriental πρωινό

101739391

Αν έχεις δυνατό στομάχι και είσαι φαν της ασιατικής κουλτούρας θα φτιάξεις ένα πρωινό με ρύζι και κάρυ ή αλλιώς kedgeree. Και όμως το ινδικό πρωινό είναι πολύ ελαφρύ καθώς πιστεύετε ότι το ψάρι είναι καλύτερο και πιο θρεπτικό αν τρώγετε σαν πρωινό.

5.Το πρωινό της γυμνάστριας

dv1897012

Αν προσέχεις την σιλουέτα σου αλλά δεν θες και να νοιώθεις αδύναμη κατά την διάρκεια της ημέρας, φρόντισε να διαλέξεις ένα πρωινό με βρώμη ή δημητριακά ολικής άλεσης, μαζί με ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς. Λιτοδίαιτο αλλά νόστιμο.

6.Ξαναζεσταμμένα από χτες

101452215

Εντάξει, μην γελιόμαστε, πόσες φορές δεν έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να τρώει το ξαναζεσταμένο χθεσινοβραδινό φαγητό για πρωινό. Και πολλές φορές ίσως χωρίς να το ζεστάνουμε καθόλου. Το χθεσινό φαγητό είναι το πιο γρήγορο και νόστιμο φαγητό καθώς κρύβει μία ένοχη ευχαρίστηση. Φτάνει να το αντέχεις.

Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!