Η γευστική παλέτα των παιδιών σας

Η γευστική παλέτα των παιδιών σας

Μπορεί οι περισσότερες μαμάδες να θεωρούν ότι δουλειά βλάπτει την εγκυμοσύνη τους, αλλά η παρουσιάστρια του Αμερικανικού Top Chef έχει άλλη άποψη.

Η Padma Lakshmi είναι η συμπαθέστατη και υπερεπιτυχημένη παρουσιάστρια Top Chef. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη σε talk show της αμερικανικής τηλεόρασης η νέα μαμά μίλησε για τη γευστική παλέτα του παιδιού της που φαίνεται να είναι πολυσυλλεκτική και εκλεκτική, ήδη από την ηλικία που βρίσκεται.

Και ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα παιδάκι μπορεί να ξεχωρίζει να θα φάει βελουτέ κολοκύθας ή σούπα λαχανικών, το τέκνο της Padma φαίνεται να μπορεί. Ο λόγος σύμφωνα με τη μαμά είναι όλα τα υπέροχα και γκουρμέ φαγητά έτρωγε κατά την εγκυμοσύνη της, κατά τη διάρκεια της οποίας γυριζόταν μία σεζόν του Top Chef. Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς τα παιδιά σας να είναι μικροί γευσιγνώστες που αρνούνται να καταναλώσουν junk food, δεν έχετε παρά τρώτε αναλόγως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ή τουλάχιστον μπορείτε να προσπαθήσετε για να τα γλιτώσετε από τη burger κουλτούρα και την παχυσαρκία, στην οποία είναι τόσο επιρρεπή οι ανήλικοι.

Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!