Αλμυρό ή γλυκό; Δοκίμασε αυτές τις εύκολες σπιτικές συνταγές!

Αλμυρό ή γλυκό; Δοκίμασε αυτές τις εύκολες σπιτικές συνταγές!

Με τα πρωτοποριακά μείγματα Easy Bake η επιτυχία είναι σίγουρη

Η μαγειρική μπορεί να σε βοηθήσει να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου! Με αγνά υλικά, φαντασία και όρεξη θα ετοιμάσεις τα πιο όμορφα γευστικά αριστουργήματα. Αναζητάς έμπνευση; Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τις δικές μας αγαπημένες συνταγές. Και αν η δικαιολογία σου είναι ότι δεν έχεις ποτέ αρκετό χρόνο ώστε να επιδοθείς σε σπιτικές handmade δημιουργίες, ή ότι δεν «κατέχεις» το άθλημα, σου έχουμε τη λύση...

Το «μυστικό» μας για να δημιουργήσουμε τις πιο νόστιμες αλμυρές και γλυκές σπιτικές λιχουδιές εύκολα και γρήγορα είναι τα Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σειρά μειγμάτων που σου εξασφαλίζουν εγγυημένη επιτυχία. Χρησιμοποίησέ τα σε συνδυασμό με τα φρέσκα υλικά που προτιμάς και φτιάξε ό,τι έχεις στο μυαλό σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

Δοκίμασε την αυθεντική γιαννιώτικη συνταγή για τυροψωμάκια

Αγαπάς τα αλμυρά σνακ; Τότε τα τυροψωμάκια είναι σίγουρα μία επιλογή που θα σε κερδίσει. Το «μυστικό» της επιτυχίας είναι να έχεις καλή «βάση», δηλαδή νόστιμη ζύμη, προκειμένου να απογειώσεις αυτό το απλό, αλλά απολαυστικό πιάτο. Τα Easy Bake σου δίνουν την αυθεντική, γιαννιώτικη συνταγή και εσύ μπορείς να την εμπλουτίσεις προσθέτοντας όποιο υλικό θέλεις, όπως για παράδειγμα ελιές ή λιαστή ντομάτα. Απλώς βάλε φαντασία!

bake 1

Δημιούργησε τις πιο γευστικές και θρεπτικές μπάρες!

Οι μπάρες είναι το πιο πρακτικό σνακ που μπορείς να έχεις πάντα στην τσάντα σου. Θα σου προσφέρουν την ενέργεια που χρειάζεσαι καθημερινά, χάρη στα θρεπτικά τους συστατικά. Προκειμένου να είσαι σίγουρη για την ποιότητά τους αλλά και για τα υλικά που περιέχουν, δοκίμασε να τις φτιάξεις μόνη σου. Εμείς προτιμάμε τις Easy Bake γιατί περιέχουν βιταμίνες, φολικό οξύ, σίδηρο, κάλιο και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού σου συστήματος.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις το μείγμα που περιέχει πληθώρα δημητριακών αλλά και super fruits, όπως γκότζι μπέρι και μύρτιλα, σε ένα μεγάλο ταψί. Στη συνέχεια, το ψήνεις, το κόβεις και απολαμβάνεις!

bake 2

Συνόδευσε τον καφέ σου με ένα σπιτικό muffin

Με το μείγμα για muffins μπορείς να ετοιμάσεις τα πιο απολαυστικό σνακ για τον καφέ, το τσάι ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα. Για τη συνταγή θα χρειαστείς ακόμη νερό, λάδι και αυγά αλλά και τα υλικά που προτιμάς για να τα διακοσμήσεις. Εμείς σου προτείνουμε φρέσκα μύρτιλα, σταγόνες σοκολάτας ή γκότζι μπέρι!

bake 3

Ένα tip για να απογειώσεις κάθε ζαχαροπλαστική δημιουργία!

Υπάρχει τρόπος για να ξεχωρίζει κάθε γλυκιά που ετοιμάζεις; Προκειμένου να κάνεις πιο νόστιμο το carrot cake που έφτιαξες, απλώς στόλισέ το με το πιο κρεμώδες και πλούσιο σε γεύση frosting! Με αυτό το μείγμα και προσθήκη νερού μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο frosting με γεύση βανίλια ή κακάο για να απογειώσεις κάθε γλυκιά συνταγή. Είναι ιδανική γέμιση ή επικάλυψη για κέικ, τούρτες ή muffin. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεσαι μίξερ!

bake 4

Easy Bake και… τι δεν φτιάχνεις!

Δοκίμασε αυτά και πολλά ακόμη από τα γευστικά μείγματα της πρωτοποριακής σειράς Easy Bake, που σου δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξεις muffins, τυρόψωμα, ζύμη πίτσας, προζυμένιο ψωμί, cookies, μπάρες και πολλές ακόμη αλμυρές και γλυκές συνταγές. Απλώς βάλε φαντασία, πρόσθεσε τα δικά σου αγαπημένα υλικά και κάνε την καθημερινότητά σου λίγο πιο απολαυστική, χωρίς κόπο!