Ένα iced tea την ημέρα τις τοξίνες και την κυτταρίτιδα κάνει πέρα

Ένα iced tea την ημέρα τις τοξίνες και την κυτταρίτιδα κάνει πέρα

Τι πρέπει να ξέρετε για τις πιο νόστιμες και δροσερές συνταγές iced tea του κόσμου.

Αποτοξίνωση και δροσιά από το πιο καλοκαιρινό ποτό; Και όμως γίνεται.

Ξεχάστε τα αναψυκτικά και τον καφέ και αποφασίστε φέτος το καλοκαίρι να κάνετε την διαφορά στον οργανισμό σας πίνοντας ένα με δύο ποτήρια παγωμένο τσάι την ημέρα. Είναι άκρως δροσιστικό, απομακρύνει τις τοξίνες, δεν παχαίνει, δεν προκαλεί κυτταρίτιδα, είναι απολύτως υγιεινό και τα θετικά του iced tea δεν τελειώνουν ποτέ.

Αλλά ξέρεις ποιες είναι οι κλασσικές συνταγές για παγωμένο τσάι, για να μην το βαρεθείς ποτέ; Γιατί η ποικιλία κάνει την διαφορά.

1.Μαύρο παγωμένο τσάι

892841831

Έντονη και ελαφρώς ξινή γεύση. Απλά βάλτε 12 σακουλάκια τσάι σε 8 ποτήρια βρασμένο νερό και αφήστε τα να ηρεμίσουν για 10 περίπου λεπτά. Απομακρύνετε τα φακελάκια και βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν. Σερβίρετε με παγάκια και λίγη ζαχαρίνη. Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να περισσότερη νοστιμιά για να το απολαύσετε.

2.Ηλιόλουστο παγωμένο τσάι

92250822

Το πιο απλό και ταυτόχρονα γευστικό τσάι. Απλά βάλτε 4 κούπες νερό και 4 σακουλάκια μαύρο τσάι σε μία κανάτα, κλείστε την ερμητικά και αφήστε την στο ήλιο για 6-8 ώρες, μέχρι να σκουρύνει τελείως το νερό. Και εκεί αφήστε την φύση να κάνει τα υπόλοιπα. Απομακρύνετε τα σακουλάκια και σερβίρετε με πάγο. Μπορείτε να γεμίσετε τα ποτήρια σας με κομμάτια φρούτων.

3.Καταπράσινο παγωμένο τσάι

92009248

Πιο γήινη γεύση και το πιο αντιοξειδωτικό τσάι που μπορείτε να φτιάξετε. Βράστε 4 κούπες νερό σε μία βαθιά κατσαρόλα. Προσθέστε 6 σακουλάκια πράσινο τσάι και αφήστε τα ηρεμίσουν για λίγα λεπτά. Απομακρύνετε τα σακουλάκια και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να παγώσει αρκετά. Για πιο γλυκιά γεύση προσθέστε μέλι και ανακατέψτε καλά.

4.Βότανα και παγωμένο τσάι

92255185

Για εσάς που θέλετε να κάνετε αποχή από την καφεΐνη, αυτή η συνταγή για τσάι είναι η ιδανική. Βράστε 2 κούπες νερό, προσθέστε 4 σακουλάκια τσάι με διάφορα βότανα και αφήστε τα για 5 λεπτά. Προσθέστε 2 κούπες κρύο νερό και βάλτε το στο ψυγείο. Σερβίρετε με πάγο.