Δυο νέα μείγματα Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου ήρθαν για να σας ενθουσιάσουν!

Δυο νέα μείγματα Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου ήρθαν για να σας ενθουσιάσουν!

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου εμπλουτίζουν την πρωτοποριακή και άκρως επιτυχημένη σειρά μειγμάτων Easy Bake, με δύο νέα ολοκαίνουργια προϊόντα. Τα μείγματα για Choco Chip Cookies και για Προζυμένιο Ψωμί με λίγα μόνο υλικά και πολλή δόση φαντασίας, δίνουν σε μικρούς και μεγάλους τη χαρά να δημιουργήσουν τις πιο λαχταριστές αλμυρές και γλυκές συνταγές.

Πιο συγκεκριμένα το έτοιμο μείγμα για Choco Chip Cookies με 3 απλά βήματα, λίγο νερό και βούτυρο, διευκολύνει την σύγχρονη νοικοκυρά στην κουζίνα της, δίνοντάς της τη δυνατότητα να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα τα πιο νόστιμα, φρεσκοψημένα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας.

Για τους λάτρεις του φρέσκου και αχνιστού σπιτικού ψωμιού, τα Easy Bake δημιουργούν το νέο μείγμα για Προζυμένιο Ψωμί. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με την προσθήκη μόνο νερού, ζυμώνετε, φουρνίζετε και το σπίτι σας πλημμυρίζει από μυρωδιές και αρώματα αφράτου, φρεσκοψημένου ψωμιού.

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, διατηρούν την υπόσχεσή τους να προσφέρουν μια πλήρη γκάμα έτοιμων μειγμάτων για σπιτικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές. Θα εκπλαγείτε με την ευκολία παρασκευής αλλά και την νοστιμιά τους.

Επισκεφτείτε το site για να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα Easy Bake και αναζητήστε την πλούσια γκάμα τους σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.