Νέα snickers® & Twix® Bites! Εσύ ακόμα να τα μοιραστείς;

Νέα snickers® & Twix® Bites! Εσύ ακόμα να τα μοιραστείς;

Οι μπουκίτσες Snickers® και Twix® είναι εδώ!

Γιατί… οι στιγμές που μοιράζεσαι είναι οι καλύτερες!

Τώρα τα αγαπημένα σου Snickers® & Twix® γίνονται μπουκίτσες! Με τα Snickers® Bites, το συνδυασμό από τραγανά φιστίκια, πλούσια καραμέλα και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος & τα Twix® Bites με τραγανά μπισκότα, απολαυστική καραμέλα και σοκολάτα γάλακτος που λιώνει στο στόμα, η Mars παρουσιάζει την πιο fun εκδοχή απόλαυσης της σοκολάτας παρέα με φίλους!

Με τα αγαπημένα σου Twix®, Snickers®, Maltesers® και Μ&Μ’s®, όλα σε μορφή μπουκίτσας, πλέον ο καθένας στην παρέα έχει τη σοκολατένια απόλαυση της προτίμησής του, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει όλο το crew και τα πέντε σοκολατένια Bites - στο πλαίσιο του «οι φίλοι όλα τα μοιράζονται, ακόμα και τη σοκολάτα»!

Μη χάνεις στιγμή! Ανακάλυψε τις νέες μπουκίτσες Snickers® και Twix® και απόλαυσέ τες στο επόμενο Movie Night μαζί τους! Γιατί όπου μαζεύεται η παρέα, για movies, για gaming, για fun, γεννιούνται στιγμές. Είναι οι στιγμές που μοιράζεσαι… και είναι πάντα οι καλύτερες!

Για το Unboxing του Movie Pack:

Λίγο πριν ολοκληρώσεις το Unboxing, πάτα pause στους τίτλους αρχής και μπες στο κλίμα:

Εκεί έξω υπάρχουν στιγμές και στιγμές…Μοναχικές, παρεΐστικες, διασκεδαστικές, ανάλαφρες, βαρεμάρας, ξεγνοιασιάς, περισυλλογής, ξέφρενου clubbing ή… χουχουλιάσματος!

Οι καλύτερες όμως είναι οι στιγμές που μοιράζεσαι… όπως τα Movie Nights! Γιατί γεμίζουν με παρέα, αξέχαστες προβολές, γέλια, παιχνίδι και ατελείωτο γλυκό snacking! Είναι οι φάσεις που ο καθένας πιάνει το δικό του spot στον καναπέ, κουκουλώνεται με κουβέρτα και όλοι μαζί φτιάχνετε το πιο γλυκό happy end, απολαμβάνοντας τα Bites σας!

#bites #snickers #twix

#movienight #madeforsharing