Νέα δροσερή άφιξη στα Flocafé

Νέα δροσερή άφιξη στα Flocafé

Και τι δε θα έδινα για το νέο αγαπημένο μου ρόφημα, Pannacotta Espresso freddo by Lavazza  των Flocafé. 

Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να μη συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλω.
Μπορεί να ξυπνάω κάθε μέρα από τα χαράματα για να πάω στη δουλειά, μπορεί να μην προλαβαίνω να απλώσω το κορμί μου σε κάποια παραλία και η επιδερμίδα μου να παραμένει ολόλευκη σαν πορσελάνη, τίποτα όμως δε θα με σταματήσει από το να απολαύσω εκείνο που ζητάω πιο πολύ για να με ανεβάσει και να μου φτιάξει τη μέρα.

Ο νέος καφές pannacotta espresso freddo by Lavazza που ανακάλυψα στα Flocafé καταφέρνει να με τονώσει με το δυνατό του άρωμα, ενώ ο εκρηκτικός συνδυασμός της κρέμας πανακότα, με τη γλυκιά καραμέλα υποδουλώνει τον ουρανίσκο μου χαρίζοντας μου το πιο αληθινό χαμόγελο.

Μη βιαστείτε να με κρίνετε, πως τάχα μου τα Flocafé με κακομαθαίνουν. Αντίθετα, γνωρίζουν τι έχω ανάγκη και μου το προσφέρουν απλόχερα. Είτε, βρίσκομαι στο γραφείο, είτε απολαμβάνω τον απογευματινό μου περίπατο, ο νέος καφές pannacotta espresso freddo by Lavazza είναι η καινούρια αγαπημένη συνήθεια που με ταξιδεύει με τον αναπάντεχο γευστικό συνδυασμό, σε μονοπάτια μοναδικών αισθήσεων. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!