Foodies Alert! Είναι το παγωτό limoncello ό,τι πιο θεϊκό θα δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι;

Foodies Alert! Είναι το παγωτό limoncello ό,τι πιο θεϊκό θα δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι;

Η νέα θεϊκή γεύση παγωτού που έρχεται να σε αναστατώσει.

Η αλήθεια είναι πως κάθε καλοκαίρι, οι τάσεις της εποχής διαφέρουν σχετικά με τα πιο δροσιστικά, καλοκαιρινά cocktails που θα ενθουσιάσουν όλη την παρέα, τα πιο «in» food spot of the town που θα εκπλήξουν τους γευστικούς σου «κάλυκες» ή τις πιο healthy καλοκαιρινές συνταγές που δεν θα λείπουν από το weekly menu σου. Υπάρχει ωστόσο, ένα «συστατικό στοιχείο», που έχει την ικανότητα εδώ και χρόνια να σε βάζει απευθείας σε summer mood, χωρίς να επηρεάζεται από τα trends.

Βλέπεις, είτε ακολουθείς τις τάσεις στον «κόσμο» της γαστρονομίας, είτε προτιμάς να μην ξεφεύγεις από την καλοκαιρινή ρουτίνα σου, υπάρχει μία μικρή «όαση» δροσιάς που «υπόσχεται» να φέρνει κάθε καλοκαίρι την ξεγνοιασιά στη ζωή σου. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά το αγαπημένο σου παγωτό, που μπορείς να απολαμβάνεις στον δρόμο για τη δουλειά, το σπίτι ή τις διακοπές σου.

Ειδικά για τις foodies της παρέας, που «το ψάχνουμε» με το φαγητό και αναζητάμε παντού την ποιότητα, γνωρίζουμε ήδη πως σε ό,τι αφορά στο παγωτό, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη δωδώνη, εκεί όπου και το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε την ευκαιρία για ακόμη μία φορά -όχι μόνο να γευτούμε μία από τις «μονότονα» αγαπημένες μας γεύσεις, αλλά συγχρόνως να ανακαλύψουμε εκείνη την καλοκαιρινή γεύση παγωτού, που θα γίνει η αγαπημένη μας, φέρνοντας το καλοκαίρι στην everyday routine μας. Διότι, αν το παγωτό δεν είναι δωδώνη, τότε τι;

Η νέα θεϊκή γεύση παγωτού που έρχεται να σε αναστατώσει

Αν το tasting παγωτού είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνήθεια, τότε ας συνεχίσουμε αυτό το άρθρο κάνοντας ένα σύντομο κουίζ που σίγουρα δεν έχεις ξανακάνει: Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα ιταλικό λικέρ, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα, ένα βρετανικό γλυκό και μια γκρι βανίλια από τη Μαδαγασκάρη; Όλες συνυπάρχουν αρμονικά στη θέση που τους αξίζει, που δεν είναι άλλη από τα ψυγεία των παγωτών δωδώνη.

Ναι, καλά κατάλαβες, αυτό το καλοκαίρι η ελληνική εταιρεία παραγωγής παγωτού, που από το 1967 παράγει παγωτό χωρίς συντηρητικά από αγνό πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, φέτος, εμπλουτίζει τη πλούσια γκάμα των 47 γεύσεών της με σορμπέ, gourmet και άλλες «πειραγμένες» γεύσεις που αναμένεται να αποκτήσουν το φανατικό κοινό τους. Στην κορυφή φυσικά, το ιταλικό λικέρ limoncello. Ο λόγος για ένα υπέροχο αναζωογονητικό σορμπέ με ανάλαφρη γεύση λεμονιού, που είναι ιδανικό για να «καθαρίζει» την παλέτα της γεύσης μετά από κάθε γεύμα.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματάνε εκεί! Διότι, υπάρχουν ακόμη τρεις νέες γεύσεις που αναμένεται να σε ενθουσιάσουν: Grey Madagascar Vanilla, Pavlova και Crème Brulee. Είτε επιλέξεις την πειραγμένη βανίλια Μαδαγασκάρης, που αποτελεί ιδανική επιλογή και για επιδόρπιο παγωτό, είτε την Pavlova που δημιουργεί τόσες εναλλαγές απόλαυσης όσες και οι υφές από τα συστατικά που αντιλαμβάνεσαι σε κάθε κουταλιά ή τον μαγικό συνδυασμό κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας και καραμελωμένης ζάχαρης, καθώς και σως καμένης καραμέλας, ένα είναι το σίγουρο: Κάθε ξεχωριστή γεύση θα δημιουργεί μία σπίθα στη ματιά όταν θα παίρνεις το αγαπημένο σου παγωτό στα χεριά σου.

Γιατί το παγωτό Δωδώνη είναι η must επιλογή για κάθε γενιά;

Και για εσένα που αναρωτιέσαι πώς γίνεται στην εποχή των τάσεων, που αλλάζουν με αστραπιαίους ρυθμούς, να υπάρχει ένα brand που ενώνει Boomers, Gen Xers, Millennials και Gen Zers, μάθε πως το μυστικό «κρύβεται» στο 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, τα αγνά υλικά και τη θεϊκή γεύση που είναι «in fashion» από το 1967 μέχρι και σήμερα.

Διότι, μπορεί εμείς να μάθαμε τη δωδώνη από τους γονείς μας και εκείνοι από τους δικούς τους, όμως δεν είναι μόνο η συνήθεια που καθιέρωσε την ελληνική τζελατέρια ανοίγοντας πάνω από 160 franchise καταστήματα και έκανε το παγωτό Δωδώνη τη must επιλογή για κάθε γενιά.

Είναι το γεγονός πως η «Δωδώνη» σήμερα, 56 χρόνια μετά το πρώτο παγωτατζίδικο που είχε ανοίξει στην Κυψέλη, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό «Θεϊκό Παγωτό».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως όσο κι αν αλλάζουν κάποιες συνήθειες γύρω μας, υπάρχει μία καλοκαιρινή συνήθεια που μένει ίδια όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ναι, πρόκειται για τη βόλτα μας στις τζελατερίες δωδώνη, που κάθε καλοκαίρι σηματοδοτεί την έλευση της αγαπημένης εποχής όλων, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα από τα πιο θεϊκά παγωτά!