Η Ιωάννα Λαουμτζή έμαθε τι σημαίνει wellness διατροφή από τη γιαγιά της!

Η Ιωάννα Λαουμτζή έμαθε τι σημαίνει wellness διατροφή από τη γιαγιά της!

Τι άλλο έμαθε από τη γιαγιά της και τη βοήθησε να τρώει υγιεινά και ισορροπημένα;

Ένας από τους στόχους που θέτουμε οι περισσότερες από εμάς την εποχή που διανύουμε, είναι η φροντίδα της ευεξίας και της διατροφής μας. Αλήθεια όμως, από πού ξεκινάει ένα καλό, wellness restart;

Για την personal trainer και fitness expert, Ιωάννα Λαουμτζή, η απάντηση βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού μας, δηλαδή τη βάση της healthy διατροφής. Και αυτό είναι κάτι που έμαθε από τη γιαγιά της!

Ως wellness lover, η Ιωάννα προσπαθεί να φροντίζει την ευεξία της, για αυτό και έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να στρέφεται όσο πιο συχνά μπορεί στο σπιτικό φαγητό. Κάπου εδώ, βέβαια, πιθανότατα θα διερωτάσαι για το εξής: Με τόσο έντονο πρόγραμμα, πώς μπορεί να ετοιμάζει κάθε μέρα υγιεινά, νόστιμα και θρεπτικά γεύματα; Το «κλειδί», λοιπόν, βρίσκεται στο meal prepping, στα kitchen essentials στα οποία «ορκίζεται» και στα tips της… γιαγιάς της.

Βλέπεις, το να έχει πάντα στο ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνα της συστατικά που μπορούν να αποτελέσουν τις βάσεις για πολλές συνταγές, αλλά και το να προτιμάει κάθε μέρα το σπιτικό φαγητό, είναι δύο συμβουλές της γιαγιάς της στις οποίες «ορκίζεται».

Τι άλλο έμαθε από τη γιαγιά της και τη βοήθησε να τρώει υγιεινά και ισορροπημένα; Έμαθε θρεπτικές συνταγές της Μεσογειακής διατροφής, έμαθε να μην πετάει ό,τι περισσεύει, αλλά να προσπαθεί να δει πώς θα το αξιοποιήσει σε νέες συνταγές. Έμαθε, επίσης, να προτιμάει οτιδήποτε φρέσκο και φυσικό, από επεξεργασμένο και σύνθετο.

Πάνω από όλα όμως, έμαθε ότι με Fissler η κάθε μέρα γίνεται πιο νόστιμη. Διότι μαγείρεμα με Fissler σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου, εξοικονόμηση ενέργειας, φαγητό με περισσότερες βιταμίνες και πιο έντονη γεύση!

Στην περίπτωση της Ιωάννας Λαουμτζή, λοιπόν, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, από την κουζίνα της δεν λείπει μία Fissler και αυτόν τον χειμώνα, δεν μαγειρεύει χωρίς τη χύτρα Vitavit Premium Anniversary 4,5Lt, την επετειακή χύτρα για τα 70 χρόνια Fissler!

Όσο για το τι αγαπά να ετοιμάζει με τη Fissler της η αγαπημένη fitness expert, πάτα το play στο βίντεο που ακολουθεί και μάθε τι σημαίνει διατροφή που φροντίζει για την ευεξία σου!