Αυτό το Δώρο Αγάπης είναι το πιο πολύτιμο που θα προσφέρεις φέτος τα Χριστούγεννα

Αυτό το Δώρο Αγάπης είναι το πιο πολύτιμο που θα προσφέρεις φέτος τα Χριστούγεννα

«Δώρα Αγάπης» ΑΒ σε 191 επιλεγμένα καταστήματα.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων και της προσφοράς, πρωτίστως, συναισθημάτων: Θέλεις να δώσεις και να πάρεις αγάπη και χαρά, θέλεις να δεις τα χαμόγελα των αγαπημένων σου να φωτίζουν τα πρόσωπά τους, θέλεις ευτυχισμένους τους πάντες γύρω σου. Για τον λόγο αυτό, αυτές τις μέρες θέλεις να προσφέρεις ό,τι καλύτερο μπορείς σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς.

Και ο νους σου δεν μπορεί παρά να εστιάσει σε εκείνους ανάμεσά μας που πραγματικά χρειάζονται την προσφορά σου, τόσο διότι θα κάνει πρακτικά τη διαφορά, όσο και διότι θα γεμίσει με θετικά συναισθήματα παρηγοριάς και αλληλεγγύης τις ψυχές τους – ακριβώς όπως και τη δική σου. Ένα γεμάτο γιορτινό τραπέζι μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά και να δώσει απέραντη χαρά, ανακούφιση και αγαλλίαση σε μια οικογένεια, σε ένα σπίτι, σε έναν άνθρωπο που αντί να περάσει μόνος του αυτές τις άγιες ημέρες, έχει το δώρο σου να του θυμίζει πως κάποιος τον σκέφτεται και τον νοιάζεται.

Αν έχεις μπει στη διαδικασία αναζήτησης σχετικά με το τι μπορείς να προσφέρεις, σε ποιον, αλλά και με ποιον τρόπο ακριβώς, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως το πιο πολύτιμο Δώρο Αγάπης που θα προσφέρεις και φέτος, θα το βρεις στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος!

«Δώρα Αγάπης» ΑΒ σε 191 επιλεγμένα καταστήματα

Πρόκειται για έναν «χριστουγεννιάτικο θεσμό» για την ΑΒ Βασιλόπουλος, που φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά φέρνει μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε 191 επιλεγμένα καταστήματά της. Μπορείς όμως να τα βρεις και στο AB Eshop, ώστε όποια ώρα και στιγμή εσύ το επιλέξεις, να κάνεις αυτή τη σπουδαία πράξη προσφοράς προς συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το Δώρο Αγάπης από τον ΑΒ; Σε κάθε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια, σε όλη τη χώρα, θα δεις τα πολύ χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα κουτιά: Κάθε ένα από αυτά περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής που είναι χρήσιμα και αναγκαία για όλους. Κάθε κουτί που επιλέγεις να δωρίσεις σού κοστίζει μόλις 3,90 ευρώ – ένα ποσό που η AB Βασιλόπουλος διαθέτει για καλό σκοπό, στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Αναλυτικότερα, κάθε ένα από τα Δώρα Αγάπης περιέχει AΒ Μπισκότα Πτι Μπερ (225gr), Milly Σοκολάτα Γάλακτος (100gr), AΒ Τομάτες στον Τρίφτη (500gr), AΒ Φαρίνα (500gr), AΒ Μακαρονάκι κοφτό (500gr) και ΑΒ Μαρμελάδα extra Φράουλα (450gr). Όπως βλέπεις, πρόκειται για υλικά που μπορούν να γίνουν η βάση δημιουργίας θρεπτικών και πεντανόστιμων γευμάτων, σε ικανές ποσότητες για μία οικογένεια. Κάπως έτσι, προσφέροντας μόλις λίγα χρήματα – λιγότερα από 4 ευρώ – μπορείς να μοιράσεις χαρά και αγάπη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

1703243937687-340152306-Picture1.png

Όσον αφορά το πώς θα προσφέρεις κάθε Δώρο Αγάπης, φυσικά μπορείς να το δώσεις εσύ η ίδια σε όποιον γνωρίζεις πως το χρειάζεται. Στην περίπτωση όμως που δεν έχεις κάποιον τέτοιο άνθρωπο στο περιβάλλον σου, μπορείς και πάλι να κάνεις αυτή τη σπουδαία πράξη προσφοράς, αγοράζοντας το κουτί και τοποθετώντας το στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στο ίδιο κατάστημα. Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει μεριμνήσει σχετικά και να είσαι σίγουρη πως θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζεις, είτε επιλέξεις να το προσφέρεις με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κι έτσι βοηθάς ώστε να γίνει πραγματικότητα η ευχή ενός ακόμα παιδιού που νοσεί από σοβαρή ασθένεια.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις ευχές των παιδιών αυτών (3- 18 ετών), δίνοντάς τους πολλά περισσότερα από μια στιγμή χαράς και ευτυχίας μέσα στην περιπέτεια που περνούν: Διότι, κυρίως, τους δίνει κίνητρο να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ακόμα περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1996 και έχει εκπληρώσει από τότε περισσότερες από 3.345 ευχές!

Αγκάλιασε φέτος τη μαγεία των γιορτών και επίλεξε να προσφέρεις Δώρα Αγάπης, μοιράζοντας χαρά και αγάπη προς όλους!

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ: https://www.ab.gr/xmas-shop