Αν ψάχνεις πώς θα κάνεις τις διαδρομές σου με το μετρό πιο…γλυκές, απλά μαγείρεψε

Αν ψάχνεις πώς θα κάνεις τις διαδρομές σου με το μετρό πιο…γλυκές, απλά μαγείρεψε

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις σκεφτεί πώς θα μπορούσε η διαδρομή σου με το μετρό να γίνει από αδιάφορη, άκρως ενδιαφέρουσα ή ενίοτε ακόμη και απολαυστική;

Ξέρεις ότι η άνοιξη είναι εδώ, όταν βγαίνεις μία βόλτα και μυρίζεις τα ανθισμένα λουλούδια, όταν στο γραφείο μοσχοβολάει το χαρακτηριστικό αποσμητικό χώρου με άρωμα βανίλια ή όταν έχεις μόλις επιστρέψει στο πατρικό σου και μυρίζεις το αγαπημένο σου βουτυρένιο κέικ, που βγήκε από τον φούρνο και σε περιμένει να το γευτείς.

Τι θα έλεγες από εδώ και στο εξής, να… μυρίζεις αυτήν την λαχταριστή μυρωδιά πολύ πριν φτάσεις στο πατρικό ή το σπίτι σου, ακόμη και όταν για παράδειγμα, είσαι στο μετρό; Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πώς θα γίνει αυτό, διότι μία μυρωδιά από το πουθενά , μπορεί εύκολα να φέρει στο μυαλό σου τον ήχο από τη ζάχαρη, που πέφτει σταδιακά στο μείγμα, το άνοιγμα της συσκευασίας από το αγαπημένο σου βούτυρο Lurpak που παράγεται από 100% φρέσκο γάλα, το ανακάτεμα με μία ξύλινη κουτάλα ή ακόμη και το άλειμμα της σοκολάτας που θα δώσει την τελική «πινελιά» στο κέικ σου.

Το μόνο που χρειάζεται, στην επόμενή σου διαδρομή με το μετρό, είναι να κοιτάξεις γύρω σου και πίστεψέ με, ευθύς αμέσως, θα συνειδητοποιήσεις πως δεν επιβιβάστηκες σε ένα οποιοδήποτε βαγόνι του μετρό, αλλά σε ένα… Lurpak Train. Και πράγματι αυτό θα κάνεις.

image003.jpg

Η πιο γλυκιά διαδρομή με το μετρό

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις σκεφτεί πώς θα μπορούσε η διαδρομή σου με το μετρό να γίνει από αδιάφορη, άκρως ενδιαφέρουσα ή ενίοτε ακόμη και απολαυστική; Αν η απάντηση είναι «πολλές», τότε σου έχουμε μοσχομυριστά νέα!

Ένα Lurpak Train έχει ξεκινήσει το ταξίδι του και σε περιμένει να επιβιβαστείς από τις 21 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Μαρτίου και είναι το τρένο, που σε προτρέπει απλά να μαγειρέψεις παρέα με το αγαπημένο σου βούτυρο Lurpak.

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο. Θέλουμε να κλείσεις τα μάτια σου και να φανταστείς ότι επιβιβάζεσαι στο βαγόνι σου και έχει τη μυρωδιά από το αγαπημένο σου κέικ. Η αμέσως επόμενη σκέψη σου φυσικά, θέλει εσένα να αναρωτιέσαι σε πόσες στάσεις κατεβαίνεις, ώστε να πάρεις το αγαπημένο σου βούτυρο και να αρχίσεις να το ετοιμάζεις. Και τότς, ανοίγεις τα μάτια και τα πάντα γύρω σου, σου λένε «απλά μαγείρεψε». Και αυτό πρόκειται να κάνεις, διότι πώς μπορείς να αντισταθείς στο πιο νόστιμο γλυκό, όταν ήδη έχεις ζήσει μία ολοκληρωμένη βουτυρένια εμπειρία στο Lurpak Train;

image005.jpg

Το άκρως εντυπωσιακό Lurpak Train είναι όλο εκπλήξεις

Κι όμως, μία μυρωδιά μπορεί να σε κάνει να πάρεις την απόφαση και να τρέξεις να αγοράσεις το αγαπημένο σου βούτυρο, έτσι ώστε να προετοιμάσεις το πιο λαχταριστό έδεσμα. Μάλιστα, πρέπει να σε ενημερώσουμε πως αν σταθείς τυχερή, θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς κεράσματα με βούτυρο Lurpak από τον Στέλιο Παρλιάρο, που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς.

Πώς; Αρκεί να τον πετύχεις στο Lurpak Train που πρόκειται να επιβιβαστεί από μέρα σε μέρα. Κάνε το manifesting σου και θα γίνει! Μέχρι τότε «απλά μαγείρεψε, η σκηνή σου ανήκει».

image007.jpg

Ως cake lover, σίγουρα έχεις τη συνταγή για να δημιουργήσεις το πιο νόστιμο βουτυρένιο cake σου! Επιβιβάσου στο Lurpak Train, το βαγόνι που είναι εσωτερικά διακοσμημένο με τα μηνύματα και τα εικαστικά του Lurpak, κλείσε τα μάτια για να απολαύσεις γνώριμες μυρωδιές της κουζίνας σου και ίσως τα γλυκά κεράσματα του Στέλιου Παρλιάρου και τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα για να προμηθευτείς το βούτυρο Lurpak σου. Με αυτόν τον τρόπο, η κάθε ημέρα της εβδομάδας σου, θα μοιάζει με γλυκιά Κυριακή!