Ξεκίνα την ημέρα σου με αυτοφροντίδα και φτιάξε το πιο healthy πρωινό που έχεις δοκιμάσει ποτέ

Ξεκίνα την ημέρα σου με αυτοφροντίδα και φτιάξε το πιο healthy πρωινό που έχεις δοκιμάσει ποτέ

Αλήθεια, τι… γεύση θέλεις να έχει το πρωινό σου;

Αν έπρεπε να περιγράψεις ένα 24ωρο της καθημερινότητάς σου, η συνέχεια θα ήταν λίγο-πολύ γνωστή: Ξυπνάς το πρωί και το «τρέξιμο» στους δρόμους της πόλης σε περιμένει. Βιάζεσαι, ντύνεσαι στα γρήγορα, βγάζεις το σκυλάκι σου βόλτα και μέσα σε μισή ώρα, είσαι στην εξώπορτα και έτοιμη να αδράξεις τη μέρα. Μήπως όμως, κάτι έχεις παραλείψει; Μην αναρωτιέσαι τι είναι αυτό, διότι θα σου απαντήσουμε με βεβαιότητα ότι έχεις ξεχάσει να φτιάξεις το πρωινό σου ή μάλλον το πιο healthy πρωινό που έχεις δοκιμάσει ποτέ.

Ναι δεν είσαι η μόνη και σίγουρα, δεν είναι η πρώτη φορά! Και αυτό, ακριβώς γιατί μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας και του λίγου χρόνου που έχεις στη διάθεσή σου κάθε πρωί, συχνά παραλείπεις το σημαντικότερο Daily Self Care reminder, που δεν είναι άλλο από το πρωινό σου. Θυμήσου όμως, ότι ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό είναι το Α και το Ω για μια απαιτητική ημέρα, αφού σε εφοδιάζει με την απαιτούμενη ενέργεια και φροντίζει να «ξυπνάς» τον οργανισμό σου με τον πιο υγιή τρόπο. Μήπως λοιπόν, ήρθε η στιγμή να το βάλεις και εσύ στη daily routine σου;

Πίστεψέ μας, δεν χρειάζεται έξτρα κόπος, παρά μόνο να έχεις τους απαραίτητους «συμμάχους» στην κουζίνα σου. Και κάπου εδώ, ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τα εννιά 100% vegan φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ, με ασβέστιο και βιταμίνες, χάρη στα οποία έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το πιο εύκολο και healthy γεύμα της ημέρας σου. Εάν δεν βλέπεις την ώρα, συνέχισε να διαβάζεις και thank me later!

Αλήθεια, τι… γεύση θέλεις να έχει το πρωινό σου;

Αν μη τι άλλο, το να προσέχουμε τον εαυτό μας από το πρωί που ξυπνάμε, χωρίς για παράδειγμα να παραλείπουμε το πρωινό γεύμα μας, είναι το πρώτο και πιο σημαντικό «βήμα» προς την αυτοφροντίδα. Και αυτό, διότι τις ημέρες εκείνες που αμελείς να βάλεις το πρώτο γεύμα της ημέρας στο πρόγραμμά σου, αμελείς ουσιαστικά να δώσεις στον οργανισμό σου το boost που χρειάζεται, έτσι ώστε να αδράξει την ημέρα.

Υπάρχουν όμως εκείνα τα πρωινά, που το ξυπνητήρι δεν χτύπησε ή το πάπλωμα ήταν λίγο πιο «βαρύ» απ’ ότι συνήθως, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να φτιάξεις το smoothie με τα αγαπημένα σου φρούτα, υπάρχει η λύση: Τα πιο γευστικά φυτικά ροφήματα βρώμης μαζί με φυσικό χυμό φρούτων από τη ΔΕΛΤΑ, τα οποία είναι εδώ για εσένα.

Δοκίμασε λοιπόν, το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ SUPER MIX ΜΗΛΟ ΚΑΝΕΛΑ FIBER με φυσικό χυμό ζουμερών μήλων και αρωματική κανέλα και φτάσε το self-care σου σε άλλο level, αφού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και χωρίς καθόλου γλυκαντικά ή προσθήκη ζάχαρης. Αν από την άλλη, δεν μπορείς να αποχωριστείς τη σοκολάτα ούτε για λίγο, υπάρχει και το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ SUPER MIX CHOCO BERRIES PROTEIN PLUS, για ένα πρωινό γεμάτο χυμούς κόκκινων φρούτων και απολαυστικό κακάο.

Και μην αγχωθείς, εάν δεν καταφέρεις να τα πιείς ολόκληρα στο τραπέζι της κουζίνας σου, διότι βγαίνουν και σε συσκευασία 250 ml για το πιο healthy και διασκεδαστικό on the go πρωινό σου!

Βάλε στο πρωινό σου κλασικές γεύσεις

Μπορεί ο χρόνος να μην είναι πάντα σύμμαχος σου, αλλά αυτός που σίγουρα είναι, είναι τα φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ, αφού πλέον γνωρίζεις και εσύ πως έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να τα χωρέσεις στο χρονικά περιορισμένο πρωινό στην καθημερινή σου ρουτίνα αλλά και να ξεκινήσεις την ημέρα σου με αυτοφροντίδα. Και φυσικά, σε αυτό το καθημερινό task, οι επιλογές που έχεις -ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις σου- είναι πολλές και ταυτόχρονα κλασικές: Από το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, χωρίς κορεσμένα λιπαρά, μέχρι και το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ PROTEIN PLUS, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ή το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, για εσένα που προσέχεις ακόμα περισσότερο τη διατροφή σου.

Τώρα, για εσένα που η βρώμη αποτελεί μέρος της διατροφικής σου «αλυσίδας», υπάρχουν δύο επιπλέον ροφήματα, τα οποία -θέλοντας και μη- θα κάνουν level up στο πρωινό σου, καθιστώντας το ίσως, το αγαπημένο γεύμα της ημέρας σου. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις; Μάθε λοιπόν, πως τα ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ FIBER PLUS και ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ 3 SUPER ΣΠΟΡΟΙ, είναι δύο απόλυτα plant-based ροφήματα τόσο ελαφριά και ταυτόχρονα απολαυστικά, τα οποία σίγουρα θα σου «φτιάξουν» το πρωί σε ένα λεπτό! Και μην ξεχνάς ότι αυτά, όπως και όλα τα φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ, μπορείς να τα απολαύσεις σε αλμυρές και γλυκές συνταγές, σε πεντανόστιμα και φρουτώδη smoothies αλλά ακόμη και στον καφέ σου.

Και κάπου εδώ, ήρθε η στιγμή να βάλεις «τέλος» στις δικαιολογίες, αφού το Daily Self Care reminder by Δέλτα Plant Based, έχει τη λύση για κάθε ημέρα της εβδομάδας σου: Τα φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ, χάρη στα οποία έχεις την ευκαιρία να ξεκινάς την ημέρα σου με έξτρα ενέργεια και το αίσθημα αυτοφροντίδας στα ύψη! Διότι η καλή μέρα από το πρωινό σου φαίνεται!

Εσύ σε φρόντισες σήμερα;

Για περισσότερα Self Care Daily tips πατήστε εδώ.

Untitled-(1).png
DPG Network