Backpack alert και είσαι σίγουρη πως έχεις μαζί σου ό, τι θα χρειαστείς;

Backpack alert και είσαι σίγουρη πως έχεις μαζί σου ό, τι θα χρειαστείς;

Για εσένα που αναρωτιέσαι, πώς θα καταφέρεις να φροντίζεις τον οργανισμό και το σώμα σου, μέσα σε μία απαιτητική everyday routine, το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχεις πάντα και παντού μαζί σου τον πιο πολύτιμό σου «σύμμαχο».

Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητά μας, χαρακτηρίζεται κυρίως από συνεχές «τρέξιμο» στους δρόμους της πόλης: Δουλειά, γυμναστήριο, το afterwork drink με τις κολλητές και ένα break για τα γεύματα της ημέρας μας, είναι όλα όσα προσπαθούμε να «χωρέσουμε» σε ένα 24ωρο.

Και για εσένα που αναρωτιέσαι, πώς θα καταφέρεις να φροντίζεις τον οργανισμό και το σώμα σου, μέσα σε μία απαιτητική everyday routine, το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχεις πάντα και παντού μαζί σου τον πιο πολύτιμό σου «σύμμαχο». Ο λόγος φυσικά, για το backpack σου, που χωράει μέσα τα πάντα και έχει ό,τι χρειάζεσαι, για να διανύσεις όλη την ημέρα σου… on the way.

Και αυτό, διότι το backpack σου ή αλλιώς το Daily Self Care reminder, που θα έχεις μαζί σε κάθε σου «βήμα», θα σε εμπνέει και θα σε παρακινεί καθημερινά να φροντίζεις τον εαυτό σου από το Α έως το Ω. Αρκεί φυσικά, να μπορείς να βρεις μέσα του, όλα όσα θα χρειαστείς για να ανταπεξέλθεις σε κάθε περίσταση. Το ερώτημα ωστόσο είναι, τι χρειάζεται να έχεις στο backpack σου, για να κάνεις ένα wellness restart στην καθημερινότητά σου; Συνέχισε να διαβάζεις και σε πολύ λίγο, θα βρεις την απάντηση!

#1 Αποσμητικό για να είμαστε πάντα καθαρές και γεμάτες αυτοπεποίθηση

Οι ατέλειωτες ώρες που περνάμε στη δουλειά και γενικότερα εκτός σπιτιού, όλο και αυξάνονται, με αποτέλεσμα να προγραμματίζουμε όλες τις υποχρεώσεις μας, τη μία μετά την άλλη. Και κάπως έτσι, η μόνη ευκαιρία που έχουμε να βρεθούμε σπίτι μας, απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό ντους, που θα μας αναζωογονήσει, είναι αργά το βράδυ.

Κι όμως, δεν χρειάζεται να ανυπομονείς τόσο να γυρίσεις σπίτι. Διότι, υπάρχει ένα «σύμμαχος» ανανέωσης και αυτοφροντίδας, που με μία κίνηση μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη, ακόμη κι αν η επιστροφή στο safe place μας, αργεί. Ο λόγος για το αποσμητικό μας, το οποίο μπορούμε να έχουμε στο backpack μας, ώστε να το χρησιμοποιούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

#2 Snacks και drinks που θα φτάσουν τη διατροφή μας σε άλλο level

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη διατροφή μας. Ο τρόπος που τρεφόμαστε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αντοχές και τις δυνάμεις μας, χαρακτηριστικά που είναι αναγκαία για μια απαιτητική καθημερινότητα. Έτσι, η δημιουργία των δικών μας γευμάτων και ροφημάτων που θα τα έχουμε στην τσάντα μας, θα μας βοηθήσει να υιοθετήσουμε το κατάλληλο self-care lifestyle που επιθυμούμε και να αναβαθμίσουμε ριζικά τη διατροφή μας.

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι ποια είναι η λύση για να εντάξεις την πιο υγιεινή και plant-based διατροφή στην καθημερινότητά σου, αρκεί να πεις «ναι» στα φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ. Αρχικά μπορείς να έχεις καθημερινά μαζί σου το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ SUPER MIX ΜΗΛΟ ΚΑΝΕΛΑ FIBER PLUS. Πρόκειται για το πιο δροσιστικό και γευστικό ρόφημα με μυρωδιές από μήλο και κανέλα, που θα σου δώσει την ενυδάτωση που χρειάζεσαι, ενώ συγχρόνως θα σε χορτάσει αφού είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Τώρα, αν θέλεις κάτι ακόμη πιο χορταστικό σε ρόφημα, μπορείς πανεύκολα να φτιάξεις το πιο νόστιμο smoothie με καρπούζι και ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ. Διότι, πολύ απλά τα μόνα υλικά που θα χρειαστείς, είναι καρπούζι, το φυτικό ρόφημα, λίγο γιαούρτι, μέλι και κάπως έτσι, είσαι πανέτοιμη να αδράξεις την ημέρα.

Και εάν εκτός από ροφήματα, αναζητάς και healthy snacks για τα daily menus σου, μην ανησυχείς, μιας και σου έχουμε ευχάριστα νέα. Τώρα, μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα πιο ωραία μπισκότα λαδιού με το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ PROTEIN PLUS και να τα έχεις μαζί σου κάθε ώρα και στιγμή για τις ξαφνικές λιγούρες σου. Μάλιστα, για εσένα που λατρεύεις τις μπάρες, μπορείς να δημιουργήσεις σε 15 λεπτά τις πιο εύκολες μπάρες χαρουπιού με σοκολάτα και ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ 3 SUPER ΣΠΟΡΟΙ, χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο σου. Μόλις φτιάξεις το μείγμα τις βάζεις στο ψυγείο και μετά από λίγα λεπτά είναι έτοιμες για να γίνουν το τέλειο snack πριν το γυμναστήριο.

#3 Μια αλλαξιά και είμαστε έτοιμες για το γυμναστήριο

Όπως είπαμε και πριν, μέσα σε μία καθημερινότητα με απανωτά meetings, ραντεβού και υποχρεώσεις, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Φυσικά όμως, από την everyday routine μας, δεν γίνεται να λείπει η σωματική άσκηση που θα μας κάνει να φροντίζουμε τον εαυτό μας καθημερινά. Το ερώτημα ωστόσο, είναι πώς θα καταφέρουμε να είμαστε on time στο yoga ή το pilates mat session μας, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις;

Αρκεί να τοποθετήσουμε μια αλλαξιά μέσα στο backpack μας, που όχι μόνο δεν πιάνει πολύ χώρο, αλλά συγχρόνως θα μας δώσει το boost που χρειαζόμαστε, ακόμη και τις ημέρες που ψάχνουμε μία δικαιολογία, για να αποφύγουμε την αυτοφροντίδα μας. Θέλεις να το δοκιμάσεις;

Πίστεψέ μας, ένα backpack, μπορεί να χωρέσει πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζεις και το πιο σημαντικό, να σε κάνει να νοιαστείς πραγματικά για τον εαυτό σου και να εντάξεις στη ζωή σου τη πολύτιμη έννοια του self-care. Και αυτό, διότι τόσο οι δραστηριότητες που αποφασίζεις να κάνεις όσο και το Daily Self Care reminder by Δέλτα Plant Based θα εντάξουν στην everyday routine σου, συνήθειες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν σταδιακά να κατακτήσεις τους στόχους σου για τη νέα σεζόν και να φέρεις στο προσκήνιο την πιο healthy εκδοχή του εαυτού σου.

Εσύ σε φρόντισες σήμερα;

Για περισσότερα Self Care Daily tips πατήστε εδώ.

Untitled-(1).png