Ένας celebrity κόβει κρεμμυδάκια

Ένας celebrity κόβει κρεμμυδάκια

Ένα μάγειρας στην Αμερική καταφέρνει να προκαλεί συγκίνηση ως άλλος pop star και αυτός δεν είναι άλλος από τον Anthony Bourdain. Γνωρίστε τον.

Μπορεί στην Ελλάδα το Top Chef να μην είναι η εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση, αλλά η αλήθεια είναι πως στην Αμερική είναι όντως ένα τηλεοπτικό φαινόμενο, που αναδεικνύει σεφ, οι οποίοι λατρεύονται ως pop αστέρες.

Και ο μεγαλύτερος από όλους δεν είναι άλλος από τον Anthony Bourdain. O βραβευμένος chef και συγγραφέας του best-seller βιβλίου, «Kitchen Confidential» είναι το μαγειρικό ισοδύναμο του Νίκου Μουρατίδη . Ευθύς, απότομος, χοντροκομμένος και εριστικός δεν ντρέπεται να θάψει ένα πιάτο ως κριτής στο Αμερικανικό reality και να κάνει το διαγωνιζόμενο να νιώσει σαν φοιτητής που μαγειρεύει.

Παρόλαυτα τα μαγειρικά του οδοιπορικά, η πρωτοτυπία των συνταγών του και η τόλμη του στη χρήση παράξενων υλικών στην κουζίνα τον έχουν αναδείξει σε ένα σύγχρονο θρύλο της γαστρονομίας και τα βιβλία του ξεπουλάνε. Γνωρίστε τον κο Anthony Bourdain, τον ώριμο γόη που φέρνει τις γυναίκες πιο κοντά με τις κατσαρόλες τους, μέσα από τα βιβλία του.