Οι πιο πρωτότυπες και οικολογικές φόρμες για ζελέ

Και όμως ήταν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια σας.

Έχετε σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε με τις φλοίδες ενός πορτοκαλιού; Να τις ξύσετε και να τις χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική. Να τις βάλετε πάνω σε ρεσώ και να τις χρησιμοποιήσετε ως φυσικά αρωματικά. Να τις πετάξετε.

Συμφωνούμε σε όλα τα παραπάνω, αλλά υπάρχει και άλλη μία χρήση που δεν είχατε σκεφτεί. Ποια είναι να αυτή; Να τις χρησιμοποιήσετε ως φόρμες για ζελέ. Το είδαμε πρόσφατα σε μία φωτογραφία στο Facebook από μία blogger στο εξωτερικό που καθάρισε το εσωτερικό των πορτοκαλιών και χρησιμοποίησε τις άδειες κούπες για φόρμες ζελέ.

Αφού έβαλε το ζελέ, τις πάγωσε. Μετά τις έκοψε σε φέτες και με διαφορετικά και πολύχρωμα ζελέ δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό εφέ στο σερβίρισμα. Δοκιμάστε το άφοβα. Είναι γευστικό και οικολογικό.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ