Η Goody's και τα Flocafe συμμετέχουν δυναμικά στη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα»

Η Goody's και τα Flocafe συμμετέχουν δυναμικά στη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα»

Μια συμμαχία για τη στήριξη του κέντρου της Αθήνας.

H Goody's, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων και τα Flocafe, η πρώτη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, στηρίζουν έμπρακτα τη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα» και τους καταναλωτές με νέες ειδικές προσφορές.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με στόχο την τόνωση της αγοράς και της εμπορικής κίνησης στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από τη διαμόρφωση ειδικών προσφορών ή μειώσεις τιμών σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, έως την Παρασκευή 6 Απριλίου και κάθε Παρασκευή, στα εστιατόρια Goody's του κέντρου: Μοναστηράκι, Σταδίου, Σόλωνος, με την αγορά οποιουδήποτε γεύματος προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές, ένα αναψυκτικό 300 ml της αρεσκείας τους. Για την ίδια χρονική περίοδο στα Flocafe Κολωνακίου προσφέρεται 50 % έκπτωση σε όλα τα πιάτα του Restaurant menu.

Η ενεργή συμμετοχή και των δυο εταιριών σε αυτή την πρωτοβουλία αντιπροσωπεύει απόλυτα την φιλοσοφία τους και έχει ως στόχο την διατήρηση της ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους καταναλωτές.

Συμμετέχοντα εστιατόρια Goody's: Μοναστηράκι, Ερμού 72 / Σταδίου 17 / Σόλωνος 108
Συμμετέχον κατάστημα Flocafe: Κολωνάκι, Μηλιώνη 7

DPG Network