Τα 5 γλυκά που θα τον κάνουν να ξεχάσει όλα τα ελαττώματα σας

Τα 5 γλυκά που θα τον κάνουν να ξεχάσει όλα τα ελαττώματα σας

Γιατί όταν η γιαγιά έλεγε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είχε απόλυτο δίκιο.

Δεν χρειάζεται να μαγειρεύεις τέλεια για να τον τρελάνεις. Ναι, ο έρωτας περνάει από το στομάχι -ισχύει- αλλά δεν χρειάζεται να έχει περάσει και από τα δικά σου χεράκια πρώτα. Άσε τα δύσκολα στους ειδικούς και τρέξε μέχρι το πιο κοντινό ζαχαροπλαστείο που σου προτείνουμε για τα 5 καλύτερα γλυκά, που θα τον κάνουν να σου συγχωρέσει τα πάντα. Γιατί ο ζαχαροπλάστης της γειτονιάς είναι ο καλυτερός σου φίλος.

1. Τάρτα gianduja με bitter σοκολάτα από τα Fresh.
Σοκολάτα, σοκολάτα και πάλι σοκολάτα. Αφροδισιακό και πάντα παρόν σε όποια ερωτική ταινία σέβεται τον εαυτό της. Προσοχή όμως, θα πρέπει να του αποδείξετε πως είστε πιο γλυκιά από την σοκολάτα σας. Εδώ θέλει την δικιά σου μαεστρία.

2. Γαλακτομπούρεκο από τον Κοσμικόν
Για τον παραδοσιακό βαρβάτο άντρα και για σένα που είσαι όλο σιρόπι. Έξτρα συμβουλή αγόρασε το υβρίδιο γαλακτομπούρεκου με καταίφι. Η τραγανή κρούστα από το καταίφι με την γεμάτη κρέμα του γαλακτομπούρεκου. Κολάσιμο.

3. Το τσουρέκι του Βαρσού
Για τον εκ θεσσαλονίκης γκόμενο, για να του αποδείξεις τι τσουρέκια βγάζει η Αθήνα. Φρέσκα, αφράτα και μαλακά, αυτό.

4. Το προφιτερόλ από τον Aνδριά
Για αυτόν που θέλει την γυναίκα με καμπύλες. Με τις τέλειες καμπύλες που θα έχεις μετά από τις λαχταρίστες τούρτες προφιτερόλ. Σοκολάτα και κολασμένα κωκ σε ένα.

5. Το μιλφέιγ του Κωνσταντινίδη
Για τον πιο intellectuel τύπο, που σνομπάρει την σοκολάτα αλλά την θέλει την ζαχαρή του. Τραγανές στρώσεις κρούστας με γλυκιά κρέμα στη μέση. Και μετά μου λες εσύ για σοκολάτα...