Ένα φιδίσιο σουβλάκι

Ένα φιδίσιο σουβλάκι

Καινοτομίες στην κουζίνα που κάνουν τη ζωή των γυναικών τόσο εύκολη.

Η αναζήτηση των πλέον πρωτότυπων εργαλείων για την κουζίνα είναι ένα άθλημα σχεδόν ανταγωνιστικό για τις γυναίκες που μαγειρεύουν. Σε κάθε κουβέντα τους καυχιούνται για το νέο τους απόκτημα, είτε αυτό είναι ένα πολυμίξερ είτε απλά ένα μαχαίρι με κοκάλινη ροζ λαβή.

Σε πρόσφατο συνέδριο καινοτομιών παρουσιάστηκε ένα εργαλείο που θα έκανε κάθε νοικοκυρά να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες και με διαφορά μάλιστα. Η σύλληψη απλή, αλλά κανείς μέχρι πρόσφατα δεν είχε σκεφτεί, και δεν είναι άλλη από ένα καλαμάκι για σουβλάκια από εύκαμπτο μέταλλο. Το καλαμάκι 55 εκατοστών μπορεί να χωρέσει άνετα όλα τα λαχανικά και τα κομμάτια κρέατος που θέλει κάποιος να ψήσει, αλλά είναι τόσο εύκαμπτο που μπορεί να τυλιχτεί σε κυκλικό σχήμα γύρω από κάθε φαγητό σαν φίδι.

Πρακτικό, εύχρηστο και φτηνό είναι σίγουρα στην κορφή της λίστας των προϊόντων για μόδα στην κουζίνα. Ελπίζουμε να έρθει και στην Ελλάδα σύντομα γιατί η Ελληνίδα μαγείρισσα (μία από τις καλύτερες στον κόσμο) δεν είναι δυνατό να μείνει πίσω στην γαστρονομική μόδα.