Ο Γρηγόρης συνεχίζει να προσφέρει καφέ, σάντουιτς και σαλάτα σε εκπληκτικές τιμές!!!

Ο Γρηγόρης συνεχίζει να προσφέρει καφέ, σάντουιτς και σαλάτα σε εκπληκτικές τιμές!!!

Ο Γρηγόρης θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εσάς για την τεράστια ανταπόκριση στην ενέργεια που ξεκίνησε πανελλαδικά τον Ιανουάριο 2012 με αφορμή τα 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει και φέτος το καλοκαίρι, όλα τα είδη καφέ, ελεύθερου σάντουιτς, και σαλάτας create, στις απίστευτα χαμηλές τιμές που όλοι αγαπήσαμε!

Απόλαυσε, όπου κι αν βρίσκεσαι, τον αγαπημένο σου Espresso & Cappuccino σε κανονικό μέγεθος με 1,30€ και τα μικρότερα μεγέθη μόνο με 1€. Αν προτιμάς παγωμένο Frappe ή έναν απολαυστικό Nescafe στον Γρηγόρη θα τον απολαύσεις, στο κανονικό του μέγεθος, μόνο με 1€!

Κι όταν πεινάσεις μπορείς να φτιάξεις, μόνο με 2,70€, την πιο λαχταριστή γεύση σάντουιτς ή σαλάτας με 3 υλικά (εκτός τόνου και σολομού), σε όποιο ψωμάκι ή βάση λαχανικών προτιμάς. Κι αν δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις γεύσεις, κάθε επιπλέον υλικό κοστίζει μόνο 0,50€!

Επισκέψου τον Γρηγόρη σήμερα και μαζί με κάθε σάντουιτς, σαλάτα, πίτα, καφέ ή ρόφημα μπορείς να απολαύσεις έναν φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι μόνο με 1,00€.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Unilever Food Solutions, επιβραβεύουν όλους εσάς, τους λάτρεις των ΝΕΩΝ υπέροχων μακαρονοσαλατών & της αγαπημένης σαλάτας Caesar's του Γρηγόρη, με τον διαγωνισμό instant-win:
«Τι κρύβει η σαλάτα σου;».

Επίλεξε την δική σου αγαπημένη γεύση, από Μακαρονοσαλάτα Τόνου, Μακαρονοσαλάτα Caesar's ή Σαλάτα Caesar's και άσε την τύχη να σου χαμογελάσει, κερδίζοντας αυτόματα ένα από τα 1.000 ακαταμάχητα δώρα που αναγράφει το κουπόνι* που θα βρεις κολλημένο στο καπάκι της σαλάτας σου!

Αυτό το καλοκαίρι, έλα στον δικό σου Γρηγόρη, να απολαύσεις την δροσερή σαλάτα που προτιμάς και να κερδίσεις μοναδικά δώρα και πολλά χαμόγελα!!!