Η νέα πρόταση της Amita…έχει γεύση από καρπούζι!

Η νέα πρόταση της Amita…έχει γεύση από καρπούζι!

Το νέο καλοκαιρινό δροσιστικό κοκτέιλ της Amita!

H Amita, ο αγαπημένος ελληνικός χυμός από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, καινοτομεί για ακόμη μια φορά και υποδέχεται τη νέα, πρωτότυπη και άκρως καλοκαιρινή γεύση Amita Κοκτέιλ Καρπούζι! H νέα πρόταση της Amita είναι «μοναδική όπως το ελληνικό καλοκαίρι», γιατί χαρίζει την απίθανη γεύση και το αξεπέραστο άρωμα του δροσιστικού και ζουμερού καρπουζιού.

Η δροσερή γευστική έκπληξη Amita Κοκτέιλ Καρπούζι είναι ένα φρουτοποτό με μοναδική γεύση και αξεπέραστο άρωμα που προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και δροσιάς.

Παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων των Eλλήνων καταναλωτών εδώ και 29 χρόνια, η Amita παρουσιάζει τη γευστική πρόταση Amita Κοκτέιλ Καρπούζι που έρχεται να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για πληθώρα επιλογών χυμού, ειδικότερα για γεύσεις που χαρακτηρίζονται από εποχικότητα και τις οποίες το κοινό λαχταρά να απολαμβάνει όλο το χρόνο.

Η Amita Κοκτέιλ Καρπούζι έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα χυμών Amita, που έχουν κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των ελλήνων καταναλωτών, και να προσφέρει μαγευτικές καλοκαιρινές στιγμές απόλαυσης κάθε στιγμή της ημέρας!

DPG Network