Ανοιξιάτικη μαγειρική

Ανοιξιάτικη μαγειρική

Κάθε εποχή έχει τα trends της, έτσι και η ανοιξιάτικη μαγειρική.

Τώρα που ανοίγει ο καιρός και βγαίνει ο δυνατός ήλιος (μην κοιτάτε τις βροχές σήμερα, γιατί έρχονται οι ανοιξιάτικες μέρες οσονούπω) ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε υλικά που κάνουν τη μαγειρική σας λίγο πιο ελαφριά, λίγο πιο ανοιξιάτικη. Εμείς θα σας προτείνουμε μερικά υλικά που σίγουρα θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.

1. Γλυκοπατάτες: Είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνταγές από πουρέ και cake μέχρι μπουρίτος και τηγανητές πατάτες.

2. Μάνγκο: Το εξωτικό φρούτο φέρνει μία νότα Καραϊβικής στη διατροφή σας και μπορεί να κάνει υπέροχα cocktails και γλυκά.

3. Φρέσκια μοτσαρέλα: Από πίτσες μέχρι σαλάτες με τομάτες, η μοτσαρέλα έχει απαλή γεύση, και δίνει ένα ιταλικό twist σε όποια συνταγή και να κάνετε.

4. Γιαούρτι: Το ελληνικό γιαούρτι είναι δεν είναι παχύρρευστο σαν τα ευρωπαϊκά, και έχει περισσότερες θερμίδες και πιο έντονη γεύση που το αναδεικνύει στον τέλειο γευστικό συνδυασμό για σος και ντιπς για σαλάτες και burgers.

5. Σύκα: Αποξηραμένα ή φρέσκα, τα σύκα μπορούν να μετατραπούν σε γλυκά που κολάζουν ή να καταναλωθούν με κατσικίσιο τυρί και μέλι στην πιο γκουρμέ εκδοχή τους.

Τυχερό Καρότσι κάθε 1 λεπτό, μόνο στα Carrefour!