Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης στο Kinsterna Hotel & Spa για μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης στο Kinsterna Hotel & Spa για μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεύσεων στο πανέμορφο ξενοδοχείο Kinsterna Hotel & Spa, στην Μονεμβασιά

Τo Kinsterna Hotel & Spa, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW, τον μοναδικό Έλληνα Master of Wine – κορυφαίος τίτλος στο χώρο του κρασιού – θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ζήσουν μια ιδιαίτερη & ξεχωριστή εμπειρία, σε ένα μοναδικό event "Food & Wine Matching Dinner" που θα πραγματοποιηθεί στο βραβευμένο αρχοντικό το σαββατοκύριακο 05-07/10/2012.

Οι φίλοι του κρασιού και της κουζίνας «υψηλής έκφρασης», κατά τη διάρκεια διαμονής τους σε μια από τις ατμοσφαιρικές σουίτες και δωμάτια του βυζαντινού αρχοντικού, θα απολαύσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, το οποίο θα συνοδευτεί από προσεκτικά επιλεγμένους οίνους. Το ειδικό αυτό event θα πραγματοποιηθεί στο Kinsterna Restaurant, δίπλα στη βυζαντινή στέρνα, περιτριγυρισμένο από την επιβλητική αυλή του αρχοντικού, με μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το μαγικό βράχο της μεσαιωνικής καστροπολιτείας της Μονεμβάσιας!
Το Δείπνο Ταιριάσματος Κρασιού και Φαγητού απαρτίζεται από έξι πιάτα και έξι κρασιά, αλλά ο τρόπος σερβιρίσματος είναι διαφορετικός από ότι συνηθίζεται. Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης θα ξεκινήσει την βραδιά με μια ανάλυση των βασικών αρχών παντρέματος κρασιού και φαγητού.

Στο πρώτο στάδιο θα δοκιμαστούν ταυτόχρονα δύο λευκά κρασιά, θα σερβιριστεί το πρώτο πιάτο και στην συνέχεια, με το ίδιο ζευγάρι κρασιών, το δεύτερο πιάτο. Κάθε πιάτο θα συγκρίνεται και με τα δύο κρασιά και οι συμμετέχοντες θα σχολιάζουν τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε συνδυασμού. Αυτό θα γίνει άλλες δύο φορές: δύο ερυθρά κρασιά θα συνδυαστούν με το τρίτο και το τέταρτο πιάτο, ενώ δύο γλυκά κρασιά θα συνοδεύσουν δύο διαφορετικά επιδόρπια. Στο τέλος της βραδιάς, εκτός από την εμπειρία, οι συμμετέχοντες θα έχουν γνωρίσει και από κοντά το πώς μπορούν να επιλέγουν ένα κρασί για κάποιο συγκεκριμένο φαγητό αλλά και το αντίθετο.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ειδικό event "Food & Wine Matching Dinner" μπορούν να επωφεληθούν από την παρακάτω προνομιακή πρόταση διαμονής που περιλαμβάνει:
•Συμμετοχή στο δείπνο για 2 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των ποτών)
•2 διανυκτερεύσεις
•Πλούσιο a la carte πρωινό
•1 φιάλη Kinsterna boutique house wine από τους ιδιωτικούς αμπελώνες του αρχοντικού και 1 φιάλη extra παρθένο ελαιόλαδο από τους ελαιώνες του κτήματος
•1 ώρα χαλάρωσης στο ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa (hammam, jaccuzi, καμπίνες Razul & water Paradise), για 2 άτομα
Τιμή πακέτου από 580€ σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα. Το προνομιακό πακέτο διαμονής ισχύει για ελάχιστη κράτηση 2 διανυκτερεύσεων, το σαββατοκύριακο 05-07/10/2012, για περιορισμένο αριθμό δωματίων και περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες για 2 άτομα και όλους τους νόμιμους φόρους.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις:
Kinsterna Hotel & Spa
Άγιος Στέφανος, Μονεμβάσια
Τ + 30 27320 66300, F + 30 27320 66116
E info@kinsternahotel.gr , www.kinsternahotel.gr