Sunday Brunch στο NEW TASTE: Ο πιο ενδιαφέρων προορισμός γεύσης στην πόλη, κάθε Κυριακή!

Sunday Brunch στο NEW TASTE: Ο πιο ενδιαφέρων προορισμός γεύσης στην πόλη, κάθε Κυριακή!

To καθιερωμένο πλέον Κυριακάτικο brunch menu του NEW TASTE έχει ήδη εδραιωθεί ως η νέα, αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων καθώς συνδυάζει το μοναδικό favela design του χώρου από τους αδελφούς Campana, με τις πιο εκλεκτές γευστικές προτάσεις που καλύπτουν ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Σε απόσταση αναπνοής από την περιοχή της Πλάκας, συγκεντρώνει ένα πολυσυλλεκτικό, trendsetting κοινό που εκτιμά την υψηλή αισθητική και ποιότητα που προσφέρει.

Το NEW TASTE είναι ο ιδανικός προορισμός για την Κυριακή, προσφέροντας μια ευρύτατη γκάμα επιλογών ανάλογα με τη γευστική σας διάθεση, σε προσιτές τιμές. Το à la carte μενού αποτελείται από ευφάνταστες σαλάτες, ξεχωριστές παραλλαγές σε συνταγές με αυγά, ελληνικές πίτες και τα δημοφιλή signature dishes όπως το NEW TASTE Hamburger με σπιτικές τηγανιτές πατάτες και η NEW TASTE Napolitan style pizza. Το bakery του NEW TASTE δημιουργεί καθημερινά τα πιο νόστιμα ψωμιά καθώς και home-made viennoiseries και γλυκά που μπορεί κανείς να επιλέξει από τη βιτρίνα του εστιατορίου.

Το γεύμα συνδυάζεται άψογα με δροσερούς χυμούς, ιδιαίτερα smoothies και cocktails αλλά και κρασιά από την προσεγμένη λίστα του εστιατορίου, ενώ ολοκληρώνεται με ένα οργανικό espresso της Taf ή έναν πιο δυνατό ναπολιτάνικο Pasalaqua που διαθέτει αποκλειστικά το NEW TASTE.

Για τις οικογενειακές Κυριακάτικές εξόδους κατά τη διάρκεια του brunch, το NEW TASTE πρωτοπορεί και πάλι και διοργανώνει προβολές παιδικών ταινιών στον πρώτο όροφο του NEW HOTEL παρέχοντας μια ξεχωριστή πρόταση ψυχαγωγίας για τους μικρούς του φίλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
NEW TASTE RESTAURANT
Τηλ: 210 3273170

Το brunch σερβίρεται κάθε Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 17.00

Περισσότερες πληροφορίες για το NEW TASTE
To εστιατόριο ΝEW TASTE βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου NEW Hotel, στην οδό Φιλελλήνων 16, με θέα προς τη Ρωσική εκκλησία, και λίγα μόλις βήματα από την περιοχή της Πλάκας. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2011 και πρεσβεύει μια πρωτοποριακή γευστική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στο world comfort food βασισμένο στις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες, σε επιμέλεια του chef Steven Frost. Μέρος της οικογένειας των YES! HOTELS που ανήκουν στο Δάκη Ιωάννου, το ΝEW TASTE είναι ένα all-day restaurant που χάρη στη μοναδική design αισθητική που υπογράφουν οι αδελφοί Campana και την ποιοτική γευστική απόλαυση που προσφέρει, αποτελεί σημείο αναφοράς στην Αθηναϊκή εστίαση.