Δείτε τις νικήτριες του “Queen Christmas…Sweet Christmas” σε ρόλο chef, στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας Παπασπύρου

Δείτε τις νικήτριες του “Queen Christmas…Sweet Christmas” σε ρόλο chef, στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας Παπασπύρου

Με μεράκι δημιούργησαν τα δικά τους γλυκά

Σάββατο μεσημέρι και τι πιο όμορφο από το να περνάς τις μεσημεριανές σου ώρες με καλή παρέα. Οι νικήτριες του διαγωνισμού μας "QUEEN CHRISTMAS... SWEET CHRISTMAS"!
πέρασαν ένα μοναδικό μεσημέρι, μαζί με τους pastry chef του εργαστηρίου Παπασπύρου, στις Αχαρνές.

Οι αναγνώστριές μας φόρεσαν τις ποδιές τους και φυσικά τους μαγειρικούς τους σκούφους και έλαβαν δράση. Το μάθημα ζαχαροπλαστικής μόλις είχε ξεκινήσει. Ο Γάλλος pastry chef έδειχνε με μεράκι πώς να φτιάχνουμε μοναδική κρέμα ζαχαροπλαστικής, μαρμελάδα φράουλας και ένα σωρό άλλα καλούδια. Οι... μαθήτριές του, ήταν προσηλωμένες και φυσικά τον ρωτούσαν διαρκώς τα μυστικά του για πετυχημένα γλυκά. Στόχος της μέρας; Η δημιουργία της τέλειας pavlova.

Οι ζαχαροπλάστες των εργαστηρίων Παπασπύρου δείχνανε βήμα-βήμα τη διαδικασία. Τη στιγμή δε, που έρρεε η καυτή μαρμελάδα φράουλα όλες τρέξανε να μυρίσουν την εκπληκτική μυρωδιά της. Όλες οι νικήτριες βοήθησαν με προθυμία στη δημιουργία του γλυκού, είτε ζυγίζοντας υλικά, είτε καθαρίζοντας φρούτα. Η έκπληξη ήρθε στο τέλος, όπου και η καθεμιά έπρεπε να στολίσει τη δική της pavlova. Εκεί το γέλιο «έπεσε σύννεφο»! Φυσικά τα δημιουργήματά τους τα έπαιρναν έπειτα σπίτι τους να... κεράσουν την οικογένειά τους.


Η μέρα δε θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά. Οι νικήτριες φεύγοντας έπαιρναν μαζί τους και τα δώρα τους. Τι ήταν; Σακούλες γεμάτες μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, τσουρέκι και bouchées. Πόσο πιο... γλυκά θα μπορούσαμε να τις ανταμείψουμε; Κατενθουσιασμένες μας ευχαρίστησαν για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.


Γλυκές στιγμές στη μονάδα παραγωγής Παπασπύρου! Εξαιρετικό μέρος με τέλειες γευστικές προτάσεις... Ευχαριστούμε.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις 10 νικήτριες που κέρδισαν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά τους στον διαγωνισμό του "QUEEN CHRISTMAS... SWEET CHRISTMAS"!