Ώρα να γίνουμε ξανά παιδιά: Οι νέες γεύσεις των παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ πηγαίνουν την απόλαυση πολύύύύ μακριά

Ώρα να γίνουμε ξανά παιδιά: Οι νέες γεύσεις των παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ πηγαίνουν την απόλαυση πολύύύύ μακριά

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται πιο γλυκό από ποτέ -κυριολεκτικά.

Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά, που κάθε καλοκαίρι μετρούσαμε με μανία τα μπάνια που κάναμε στη θάλασσα και τα παγωτά που τρώγαμε, για να μπορούμε να «κοντράρουμε» τους φίλους μας; Και φυσικά, πάντα νιώθαμε μια άγρια χαρά και μια μια αίσθηση ικανοποίησης για τα κατορθώματά μας... «Έκανα 120 μπάνια και έφαγα 200 παγωτά!» λέγαμε και το πρόσωπό μας φώτιζε από ευτυχία.

Αν κι εσείς θυμάστε κάπως έτσι όλα τα καλοκαίρια των παιδικών σας χρόνων, οι νέες γεύσεις των παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ είναι εδώ για να επαναφέρουν τις όμορφες μνήμες μας και να μας κάνουν πάλι παιδιά.

H αγαπημένη μάρκα παγωτών υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι στα γνωστά κίτρινα ψυγεία της, με νέες γεύσεις που ταυτίζονται απόλυτα με το ελληνικό καλοκαίρι και θα γίνουν η πιο γλυκιά μας συνήθεια!

Η οικογένεια Master μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με δύο ασυναγώνιστες γεύσεις: το Master ION Noisetta, η κλασική αγαπημένη Noisetta με φουντούκια και επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας σε ξυλάκι και κυπελλάκι και το Master ION Αμυγδάλου με πραγματική σοκολάτα σε κυπελλάκι. Για μεγάλες παρέες ή μεγάλες... ορέξεις, διατίθενται και σε οικογενειακές συσκευασίες.

Και δεν σταματά εκεί. Η ΚΡΙ ΚΡΙ επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους μικρούς της φίλους, αφού αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζει τα γνωστά παιδικά κυπελάκια με τον αγαπημένο ήρωα Tweety και την παρέα του, σε έναν υπέροχο συνδυασμό βανίλιας και φράουλας προσφέροντας 100 διαφορετικά απίθανα δώρα! Για όσα παιδιά προτιμούν το ξυλάκι, το Double Bubble με γεύση τσιχλόφουσκα θα τα ξετρελάνει.

Γιατί ΚΡΙ ΚΡΙ σημαίνει η ελληνική γεύση στα καλύτερά της! Έτοιμοι για το πιο γλυκό καλοκαίρι;