Ο πιο ακριβός Τσελεμεντές του κόσμου

Ο πιο ακριβός Τσελεμεντές του κόσμου

Μπορεί οι παραδοσιακές νοικοκυρές να χρησιμοποιούν τις συνταγές και τους τσελεμεντέδες της γιαγιάς τους, αλλά το φαγητό του μέλλοντος μπορεί να έρθει στο πιάτο σας τώρα μόνο με ένα βιβλίο.

Αν νομίζετε ότι το λεξικό του Μπαμπινιώτη είναι ακριβό πρέπει να μάθετε την τιμή του λεξικού του Dr. Nathan Myhrvoldν για τη μοντέρνα κουζίνα. Η εξάτομη έκδοση του «Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking» κοστίζει 450 ευρώ και είναι ο οδηγός κάθε νοικοκυράς στη μοριακή κουζίνα και κάθε τεχνική που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φαγητού το 2011. Σφαιροποίηση, υγρό άζωτο και άλλες τεχνικές που είδατε στο Top Chef και εντυπωσιαστήκατε είναι οι μόνο βασικές της βίβλου της σύγχρονης μαγειρικής και αν τις μελετήσετε μπορείτε να τελειοποιήσετε σε χρόνο dt.

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τις φίλες σας και το σύντροφο σας δεν έχετε παρά να παραγγείλετε το βιβλίο της μαγειρικής του μέλλοντος, που, παρεμπιπτόντως, έχει γραφτεί από τον Dr. Nathan Myhvold που ήταν διευθυντής τεχνολογίας της Microsoft. Το φαγητό του μέλλοντος, μπορεί να βρεθεί στο πιάτο σας σήμερα.

Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour