Τσιμπούσι με το Queen: Πήγαμε στα TGI Friday’s και φάγαμε τα πάντα!

Τσιμπούσι με το Queen: Πήγαμε στα TGI Friday’s και φάγαμε τα πάντα!

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι᾽αυτό είπαμε να ξεσκάσουμε λίγο και να φάμε κάτι άλλο, πολύ πιο νόστιμο.

Όταν δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ παλεύοντας ταυτόχρονα να συνδυάσεις δουλειά, προσωπική ζωή και λοιπές υποχρεώσεις, έρχεται κάποια στιγμή που το μόνο που χρειάζεσαι πραγματικά είναι λίγες ώρες χαλάρωσης με καλούς φίλους, σε ένα όμορφο μέρος με καλό και πολύ φαγητό -εντάξει και ποτό, ας είμαστε ειλικρινείς. Και για να μην μένουμε μόνο στα λόγια και τις ονειροπολήσεις, χτες, όλοι εμείς η ομάδα του Queen.gr, αποφασίσαμε να κάνουμε ακριβώς αυτό. Nα ξεφύγουμε για λίγο από τους τέσσερις τοίχους του γραφείου που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας και να βγούμε έξω στον καθαρό αέρα, σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα που λες και είχε σχεδιαστεί ακριβώς για αυτό.

Και που πας όταν θες να ξεσκάσεις με τους φίλους σου και να απολαύσεις λαχταριστό φαγητό και δροσερά κοκτέιλ; Ε ναι, στα TGI Friday's. Μιας και τα γραφεία μας είναι στην Λυκόβρυση, επιλέξαμε τα Friday's στο Κεφαλάρι και μόλις φτάσαμε εκεί (μερικοί λίγο καθυστερημένα γιατί δεν σκαμπάζουμε και πολύ από Κηφισιά και κάναμε 15 κύκλους με το αμάξι για μια απόσταση 10 λεπτών) η απόφασή μας δικαιώθηκε. Πάνω σε έναν πανέμορφο πεζόδρομο στην Κολοκοτρώνη, η πολύχρωμη και δροσερή αυλή των Friday's φάνηκε στα μάτια μας σαν μια μικρή όαση. Πήραμε τις θέσεις μας στο τραπέζι και αφήσαμε τον Λάμπρο, τον υπέρ-εξυπηρετικό σερβιτόρο που ανέλαβε να κάνει τη ζωή μας καλύτερη για ένα απόγευμα, να μας «ξεναγήσει» στο menu.

053

Πρώτα τα κοκτέιλ, φυσικά: Η Γωγώ, ως πιο τολμηρός και περιπετειώδης άνθρωπος, επέλεξε μια Electric Lemonade που έγινε το talk of the table, η Δήμητρα ένα από τα νέα κοκτέιλ των Friday's με το μεθυστικό άρωμα και γεύση του Skinos, η Νάγια έμεινε παραδοσιακά στην Ultimate Margarita lime και δεν την άφησε όλο το βράδυ από τα μάτια της, η Αφροδίτη ήθελε να τα δοκιμάσει όλα και έπαιξε μεταξύ ενός Classic Mojito, ενός Raspberry Rose Mojito και μιας νέας δημιουργίας του καταστήματος, του Lucky 7 ενώ ο Σωτήρης και η Ειρήνη ήθελαν κάτι σε πιο εξωτικό και επέλεξαν το ζουμερά και πολύχρωμα Daiquiri Φράουλας. Και φυσικά υπήρξε και 2ος γύρος. Στο μεταξύ, η Ιλιάδα είχε ανοίξει το λάπτοπ της και τσέκαρε το site να δει αν όλα κυλάνε καλά (ο τελειομανής ο άνθρωπος) και η Κρίστη μας έλεγε για το ερχόμενο ταξίδι της στην Ιθάκη -και παρατρίχα γλίτωσε το λούσιμο από ό,τι ποτό υπήρχε στο τραπέζι.

Μεταξύ κοκτέιλ και πολλών γέλιων, θυμηθήκαμε στιγμές από την αρχή του Queen, πριν από σχεδόν 3 χρόνια, καλές, κακές, ξεκαρδιστικές, στενάχωρες, αγχωτικές, κάπως γελοίες, κάπως θριαμβευτικές, όλες τους κομμάτια μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Άλλωστε όλη η παρέα που μαζευτήκαμε στο τραπέζι των Friday's χτες το απόγευμα ήταν η ίδια η, μικρή έστω, ιστορία του Queen. Κάποιοι από εμάς ξεκινήσαμε στο site από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, άλλοι ήρθαν στην πορεία, άλλοι ήταν οι νέες προσθήκες που έγιναν τους τελευταίους μήνες, ο καθένας διαφορετικός από τον άλλον αλλά όλοι μας με κάτι ξεχωριστό να προσφέρουμε στο Queen, στη δουλειά που μας έφερε κοντά, μας δίδαξε όσα δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα μαθαίναμε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μας έκανε τους καλύτερους φίλους. Γιατί αν πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα για το Queen.gr αυτό είναι πως δεν θα είχε φτάσει μέχρι εδώ αν δεν ήταν για το δέσιμο και την αγάπη που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας του.

Αλλά αρκετά με τα συναισθηματικά, ας συνεχίσουμε με φαΐ!

058

Μέσα σε λίγα λεπτά το τραπέζι μας γέμισε πιάτα (με κάτι κουλουράκια ήμασταν όλη μέρα, δείξτε κατανόηση) και τι πιάτα: Friday's Mushrooms με μια λαχταριστή σος για συνοδεία, Potato Twisters της κολάσεως, Ηerb Chicken για κάτι πιο υγιεινό αλλά εξίσου πεντανόστιμο, Friday's Quesadilla, Sesame Jack Chicken Strips που μας απογείωσαν, ζουμερά Chicken Tacos, η για πάντα λατρεμένη μας Strawberry Fields Salad δεν θα μπορούσε να λείπει, και αρκετά ακόμα, όλα όχι μόνο από μία μόνο φορά... Είμαστε φαγανά, τι να κάνουμε;! Όλοι εκτός από τον Θανάση, δηλαδή, που ήταν κύριος και έμεινε πιστός στην δίαιτά του παρά το ότι του φέρναμε λαχταριστές μπουκιές κοτόπουλου και λιωμένου τυριού μπροστά στη μύτη του.

Για το τέλος, ωστόσο, κρατήσαμε την απόλυτη καταστροφή, τον γλυκό θάνατο, το κλείσιμο που ταίριαζε γάντι σε μια τέτοια βραδιά. Ο Βαγγέλης αποφάσισε πως πρέπει να φάμε ό,τι γλυκά δεν είχαμε φάει όλη τη χρονιά, και ανέλαβε να μας αποτελειώσει: Triple Waffle Sensation, New York Cheesecake, Death by Chocolate και, φυσικά,Oreo Madness ήταν οι «εκτελεστές» που έφτασαν στο τραπέζι μας και κατάφεραν να επιβιώσουν για περίπου 10 λεπτά πριν τους εξαφανίσουμε όλους. Και επειδή δεν θα το μαντέψετε ποτέ, αυτή που μας νίκησε με το σπαθί της στην μάχη του «ποιος θα βουτήξει πιο πολύ στη σοκολάτα» ήταν, ναι, πιστέψτε το, η Νίκη Κάρτσωνα. Γενικά μην την αφήσετε ποτέ μόνη της με ένα κουτάλι και ένα πιάτο γλυκά.

073

Όλα ήταν απλά υπέροχα, η κουβέντα, οι αγκαλιές και τα γέλια κράτησαν μέχρι αργά, οι γεύσεις των Friday's μας «μέθυσαν» περισσότερο και από το πιο δυνατό κοκτέιλ και υποσχεθήκαμε μεταξύ μας να μην αφήσουμε την ρουτίνα της καθημερινότητας να μας (ξανα)βάλει κάτω και να δίνουμε ραντεβού στο αγαπημένο μας μαγαζί πιο συχνά, για «όργια» φαγοποτιού όπως μόνο η ομάδα του Queen ξέρει να κάνει. Και όπως μόνο το team των TGI Friday's ξέρει να εκπληρώνει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

079