Η νέα μανία μετά τα frozen yoghurt λέγεται Nanou Donuts και είναι 100% ελληνική

Η νέα μανία μετά τα frozen yoghurt λέγεται Nanou Donuts και είναι 100% ελληνική

Το Queen.gr έπεσε με τα μούτρα στα ντόνατς και δε ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Το ξέρουμε, το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για γλυκούς πειρασμούς, σοκολατένιες λιχουδιές και ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη στα πιο φρέσκα ζυμάρια, όμως εμείς την αμαρτία μας την κάναμε και θα τη μοιραστούμε μαζί σας. Θυμάστε τη μανία με τα cupcakes, την εμμονή με τα frozen yoghurt και τις ουρές έξω από τα H&M για ένα ρούχο από τη νέα τους συνεργασία με κάποιο διάσημο οίκο; Λοιπόν, ξεχάστε τα αυτά για λίγο, γιατί ήρθε η ώρα μίας άλλης απόλαυσης να μας πάρει τα μυαλά και μάλιστα 100% ελληνικής. Τα Nanou Donuts είναι παιδί και δημιούργημα του Γιάννη Νανούρη (εξού και το όνομα) και έχουν κάνει τον αργοπορημένο Έλληνα να περιμένει πάνω από το ρολόι και να δημιουργεί ουρές χιλιομέτρων για μία γλυκιά μπουκίτσα.


"Το 1977, σαν σπουδαστής της Σχολής Χημικών Τροφίμων των ΚΑΤΕΕ Αθήνας, μου ζητήθηκε από ένα θείο που ζούσε στην Αμερική και έβγαζε ντόνατς, να του στείλω προδιαγραφές και δείγματα πρώτων υλών των Ελληνικών προϊόντων. Τον επόμενο χρόνο, ο θείος έφερε στην Ελλάδα τα Jax donuts, τα πρώτα ντόνατς στην Ελλάδα. Από το 1979 ασχολούμαι λοιπόν κι εγώ με τα ντόνατς. Η αρχή μου είναι "ό,τι βάλεις, θα βγάλεις", χρησιμοποιώ τις καλύτερες πρώτες ύλες επί 33 ολόκληρα χρόνια και βγάζω τα καλύτερα ντόνατς της αγοράς", θα δηλώσει ο εμπνευστής των Nanou και δε θα έχει και άδικο.


Εμείς για να κρίνουμε με το δικό μας ουρανίσκο επισκεφτήκαμε το κατάστημα της Νέας Ερυθραίας και εκεί η γλυκύτατη Ειρήνη μας γνώρισε το μαγευτικό κόσμο της επιχείρησής της. Κλασικά, με επικάλυψη σοκολάτας και γέμιση κρέμας, με επικάλυψη άχνης ζάχαρης και γέμιση σοκολάτας, μπουκιές, μίνι ντόνατς με γέμιση τυρί, λουκάνικο, κιμά, απ΄όλα έχει ο μπαξές για όλα τα γούστα και πάνω από όλα για όλα τα πορτοφόλια. Με κάθε μερίδα να κοστίζει μόλις εξήντα λεπτά και μία τεράστια σακούλα του κιλού, πέντε ευρώ, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το εν λόγω κατάστημα ξεπουλάει μέσα σε μία ώρα το εμπόρευμά του.


"Τα καταστήματα, 20 πρατήρια και 2 εργαστήρια στην Αττική, είναι ανοιχτά από τις 19:00 έως τις 21:30. Αυτό σημαίνειι μικρό κόστος εργατικού δυναμικού και πάγιων εξόδων, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς μέσα σε αυτές τις δύο ώρες πουλάμε ακριβώς την ίδια ποσότητα και παραπάνω με αυτή που θα πουλούσαμε αν είμασταν ανοιχτά όλη τη μέρα. Ο ιδιοκτήτης του Nanou επιλέγει συνήθως μέλη της οικογενείας του ή ανθρώπους που έχουν οικονομικές δυσκολίες για να δώσει το franchise, ενώ υπάρχουν ήδη άλλοι 150 υποψήφιοι στην ουρά για να ανοίξουν νέα καταστήματα", θα μας πει η Ειρήνη όσο πασαλειβόμαστε με τις μερέντες αποκτώντας μουστάκι σαν του Garfield.


Eάν ο κύριος Νανούρης δεν είναι ο Steve Jobs του ντόνατ, τότε σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος, επαγγελματίας αλλά πάνω από όλα καλοσυνάτος άνθρωπος.


Nanou donuts σας ευχαριστούμε κι ας μας χαλάσατε για λίγο τη δίαιτα!

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr γιόρτασε με το H&M τη νέα συλλογή Conscious και γέμισε τις ντουλάπες του ανοιξιάτικες δημιουργίες

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση Maison Martin Margiela για το H&M και σας τα λέμε όλα

Athens International Tattoo Convention 2013: την κάναμε την αμαρτία μας και το καταχαρήκαμε