Η κουζίνα που ταιριάζει στους εορτασμούς της St. Patrick's Day

Η κουζίνα που ταιριάζει στους εορτασμούς της St. Patrick's Day

Μην παρασύρεστε από το τριφύλλι. Η κουζίνα για την St. Patrick's Day κρύβει πολλές γευστικές εκπλήξεις.

Μπορεί στην Ελλάδα να μη γιορτάζουμε μία από τις διάσημες γιορτές των Καθολικών, γνωστή και ως St. Patrick's Day, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ξέρουμε τη φύση της γιορτής και κατ'έπεκτασην το μενού που μπορούμε να μαγειρέψουμε τη συγκεκριμένη μέρα κάθε χρόνο για ένα αγαπημένο μας πρόσωπο που θέλει να τη ζήσει όπως ακριβώς την τιμούν και στο εξωτερικό.

Η ελληνική κουλτούρα συνδέεται άρρηκτα με την παρασκευή του φαγητού, έτσι εκτός από τη μεσογειακή κουζίνα, οι Ελληνίδες που μαγειρεύουν και παινεύονται για τη φιλοξενία τους, οφείλουν να ξέρουν φαγητά που αρμόζουν στην St. Patrick's Day, αλλά και κάθε άλλη σημαντική γιορτή.

Η μέρα αυτή είναι πολύ σπουδαία για τους Ιρλανδούς, έτσι αν κάποιος θέλει να τη ζήσει πραγματικά, πρέπει να δοκιμάσει να δημιουργήσει ιρλανδικές συνταγές όπως ψητό κουνουπίδι με σος από τυρί τσένταρ, πουρέ πατάτας, τη γνωστή bakewell τάρτα, αλλά και συνταγές που περιλαμβάνουν το διάσημο βραστό λάχανο που τόσο αγαπά ο εν λόγω λαός.

Αναζητήστε μερικές από αυτές και σε συνδυασμό με άπειρο αλκοόλ, όπως επιβάλει η μέρα μπορείτε να κάνετε ένα fan της St. Patrick's Day πολύ ευτυχισμένο.