Flair it_up: Ένα digital ταξίδι με προορισμό εσένα στα καλύτερά σου!

Γωγώ Φούντα
Flair it_up: Ένα digital ταξίδι με προορισμό εσένα στα καλύτερά σου!

Πέτα τα βάρη και κέρδισε!

Ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι ένα αερόστατο προσγειώθηκε στη ζωή μας!
Για να μας ταξιδέψει στον πιο συναρπαστικό προορισμό του κόσμου! Τον εαυτό μας! Την ανανεωμένη & πιο αισιόδοξη βερσιόν που κρύβει ο καθένας μας! Και το καλύτερο; Στο δρόμο επισκεφθήκαμε συναρπαστικές χώρες, πετάξαμε όλα όσα μας βάραιναν & κερδίσαμε δώρα!!

Στις 3 πρώτες χώρες που επισκεφθήκαμε «κρύβονται» ακόμα, οι απολαυστικές συνταγές της γευσιγνώστριας Αλίκης Μάρα, οι αναζωογονητικές ασκήσεις του personal trainer, Πάνου Θεοδώρου αλλά και οι φανταστικές προτάσεις στυλ της Μαργαρίτας Γουργουρίνη! Όλα αυτά αποτελούν το Flair it_up ταξίδι το οποίο δεν τελείωσε ακόμα..

Αυτό τον Σεπτέμβριο, το ταξίδι μας συνεχίζεται στο www.flairitup.gr καθώς, το Flair it_up αερόστατο φτάνει στον τελικό του προορισμό, τη Χώρα της Ισορροπίας. Εκεί μας υποδέχεται η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου για να μας οδηγήσει σε μια πιο ισορροπημένη στάση ζωής και να μας προσφέρει έμπνευση για να δώσουμε βάρος σε ό,τι πραγματικά έχει αξία για εμάς και να μας κάνει να νιώσουμε πιο όμορφα! Ενώ, για άλλη μια φορά, το Flair it_up αερόστατο μας γεμίζει με πολλά δώρα!!

Έτοιμοι για απογείωση;