Κυριακάτικο τραπέζι με την οικογένεια - η παράδοση συνεχίζεται

Κυριακάτικο τραπέζι με την οικογένεια - η παράδοση συνεχίζεται

To Fairy ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και στρώνει Κυριακάτικα τραπέζια για όλους μας!

Κυριακή στη δεκαετία του 60: Η μυρωδιά του κοκκινιστού πλημμυρίζει το σπίτι, στο ραδιόφωνο εναλλάσσονται ελληνικά τραγούδια, τα παιδιά στρώνουν το τραπέζι και η μαμά φωνάζει ότι το φαγητό θα κρυώσει. Η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι και τα πιρούνια παίρνουν φωτιά μαζί και τα πειράγματα. Κυριακάτικο τραπέζι! Μια παράδοση στην ελληνική οικογένεια, όμορφες στιγμές που όλοι θυμόμαστε.

Σήμερα: Η παράδοση συνεχίζεται και οι όμορφες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης μοιράζονται ανάμεσα στις οικογένειες στοχεύοντας να τονώσουν τη δύναμη του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού.

Το Fairy ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, «στρώνει» Κυριακάτικα τραπέζια και ξαναθυμίζει σε όλους ότι η Κυριακή αξίζει να είναι διαφορετική με όλους όσους αγαπάμε. Με γεύσεις από την πλούσια τοπική μας κουζίνα και δημιουργίες των Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, το Fairy σε κάθε σταθμό αυτού του «ταξιδιού» θα δίνει την αφορμή για οικογενειακή γιορτή και θα μένει πάντα πιστό στην υπόσχεσή του να καθαρίζει τόσο καλά τα πιάτα, δίνοντας χρόνο στην οικογένεια για πολύτιμες στιγμές.

Το ταξίδι ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Το Fairy θα βρίσκεται, σ' ένα από τα παλαιότερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης το "Μαιάμι" -Θέτιδος 18 Καλαμαριά, με πρώτη οικοδέσποινα τη Φαίη Σκορδά που γνωρίζει καλά τι σημαίνει να απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές γύρω από το Κυριακάτικο τραπέζι!

Για να «κρατήσετε» θέσεις στο Τραπέζι μας μπείτε ΕΔΩ για να συμμετέχετε στην κλήρωση!

DPG Network