Εκδήλωση μικροσυσκευών Bosch & Siemens: Πάνω από 300 προσκεκλημένοι και πολλές καινοτομίες

Εκδήλωση μικροσυσκευών Bosch & Siemens: Πάνω από 300 προσκεκλημένοι και πολλές καινοτομίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των μικροσυσκευών Bosch & Siemens που έλαβε χώρα στο συνεδριακό χώρο του Intercontinental, πρώτη ημέρα του μήνα Δεκεμβρίου.

Οι 300 και άνω προσκεκλημένοι, παράγοντες της αγοράς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα προϊόντα και να ενημερωθούν πάνω στις νέες σειρές αυτών. Οι νέες μικροσυσκευές των μαρκών Bosch & Siemens φέρουν τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και πρακτικές διευκολύνσεις που θέτουν νέες βάσεις και νέα δεδομένα στην αγορά μικροσυσκευών.

Εντύπωση προκάλεσαν οι νέες κουζινομηχανές Maxximum τόσο για τον όμορφο σχεδιασμό, για το πιο ισχυρό και εξελιγμένο μοτέρ στην κατηγορία του με έξυπνη διαχείριση της ισχύς, όσο και για την πολύ μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που για πρώτη φορά έρχονται και σε σετ. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις κουζινομηχανές Maxximum και ταυτόχρονα να γευτούν τα αποτελέσματα αυτών με γευστικές δοκιμές που πραγματικά εντυπωσίασαν.

Μια άλλη προϊοντική κατηγορία που κέρδισε το ενδιαφέρον ιδιαίτερα δε του γυναικείου φύλου, ήταν η κατηγορία προσωπικής φροντίδας η οποία έρχεται ανανεωμένη με νέες σειρές περιποίησης μαλλιών όπως η ProSalon, η Keratin & η Quattro Ion. Η κάθε σειρά διαθέτει μια ποικιλία προϊόντων όπως πιστολάκια, ψαλίδια ισιώματος, βούρτσες καθώς και ιδιαίτερες και μοναδικές πατέντες που δεν υπάρχουν στην αγορά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για τη σειρά Keratin που προστατεύει την πρωτεΐνη Κερατίνη, το βασικό δομικό συστατικό της τρίχας και των μαλλιών. Εξειδικευμένο προσωπικό έκανε ζωντανές επιδείξεις στις λειτουργίες και τις καινοτομίες των προϊόντων περιποίησης καθώς γινόντουσαν χτενίσματα αποκαλύπτοντας σε πραγματικό χρόνο τα άμεσα αποτελέσματα των συσκευών.

Άλλες κατηγορίες μικροσυσκευών που έκλεψαν την προσοχή των συμμετεχόντων ήταν οι κατηγορίες προετοιμασίας πρωινού, της περιποίησης των ρούχων με τις νέες σειρές ατμοσίδερων και compact ατμοσταθμών, καθώς και της καθαριότητας του σπιτιού με τις κατηγορίες των ηλεκτρικών σκουπών.