Ποιός είπε ότι στον καφέ δεν έχουμε επιλογές;

Ποιός είπε ότι στον καφέ δεν έχουμε επιλογές;

Η ικανοποίηση της πρώτης γουλιάς καφέ, νομίζω δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο. Από το πρωί για να ανοίξει το μάτι και να αρχίσεις να λειτουργείς και στη συνέχεια στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στα ψώνια, στα ραντεβού, στη βόλτα. Είναι η παρέα σου και η πλέον αγαπημένη σου συνήθεια...

Γενικά, ως λάτρης του καφέ (και νομίζουμε όλοι εσείς που τον αγαπάτε καταλαβαίνετε απόλυτα), υπάρχουν αυτές οι στιγμές μέσα στην ημέρα που απλά σε γεμίζουν με ευχαρίστηση.

Επίσης, είναι πολλές οι στιγμές που δεν έχεις την πολυτέλεια να φτιάξεις τον καφέ σου, το οποίο όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί απλά μπορείς να βρεθείς στα everest και να απολαύσεις τον καφέ σου όπως ακριβώς πρέπει να είναι ο καφές.

Ναι μεν στα everest βρίσκεις Freddo, caldo, espresso, cappuccino όπως σε όλα τα υπόλοιπα café, αλλά η διαφορά είναι ότι μόνο εδώ έχεις και την επιλογή από 2 χαρμάνια, τα οποία είναι αποκλειστικά φτιαγμένα για τα everest. Διαλέγεις και παίρνεις: Το 100% Superior Arabica φτιαγμένο από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων Arabica (δίνει μία λεπτή και ισορροπημένη γεύση) ή το Fine Brazilian Blend που είναι ένα μείγμα ποικιλιών Arabica και Robusta (με πιο έντονη γεύση λόγω της ποσότητας καφεΐνης που περιέχει)!

Αν ρωτάτε εμάς, συνήθως επιλέγουμε Fine Brazilian Blend, γιατί μας αρέσει η ιδιαίτερα έντονη γεύση στον καφέ (αλλά και όπως μας ενημέρωσαν η ανάμειξη των ποικιλιών Arabica και Robusta, αποτελεί χαρακτηριστική επιλογή στα Ιταλικά καφέ – και η αλήθεια είναι ότι εκεί αρκετοί από εμάς έχουμε απολαύσει πραγματικά την εμπειρία του καφέ). Δε σημαίνει όμως ότι μέσα στην ημέρα δε θα προτιμήσουμε και τον 100% Superior Arabica (όταν θέλουμε ένα απλό espresso), ο οποίος αποτελεί την αγαπημένη μας επιλογή εδώ και χρόνια!

Εκτός βέβαια από τα χαρμάνια, καταλάβαμε ότι σημαντικό ρόλο παίζει και ο barista. Στα everest οι baristas, είναι πολύ εξυπηρετικοί, οικείοι και χαμογελαστοί και διατεθειμένοι να σε ενημερώνουν πάντα για τις επιλογές σου, ενώ πραγματικά ο επαγγελματισμός τους στην προετοιμασία του καφέ σου σε καθηλώνει...

Έτσι λοιπόν, η μικρή καθημερινή μου ιεροτελεστία βρίσκει την πηγή της στα everest γιατί εκτός από το ότι μόνο εκεί μπορούμε να επιλέξουμε το χαρμάνι που μας αρέσει, έχουμε επιλογή και στην τιμή, αφού το Fine Brazilian Blend το απολαμβάνουμε από 1€ και το 100% Superior Arabica από 1,25€!