2 Χρόνια Marechiaro Mykonos: Ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας!

2 Χρόνια Marechiaro Mykonos: Ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας!

Ανακαλύψτε μοναδικές γεύσεις, απολαμβάνοντας ένα μαγικό, κοσμοπολίτικο περιβάλλον

Τοποθετημένο σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη του νησιού, το εστιατόριο Marechiaro Mykonos άνοιξε για δεύτερη χρονιά τις πόρτες του και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας! Έχοντας ξεχωρίσει για την αυθεντική συνταγή Ναπολιτάνικης pizza - η οποία ψήνεται αποκλειστικά σε ξύλινο φούρνο – το εστιατόριο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ιταλικές γεύσεις με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων!

Ο χειροποίητος φούρνος από Ναπολετάνους τεχνίτες σε συνδυασμό με τα πιο φρέσκα υλικά από την Ιταλία, δημιουργούν τη βάση για ένα «casual Italian gourmet» μενού στο οποίο θα βρείτε ολόφρεσκες σαλάτες με λαχανικά από το περιβόλι του εστιατορίου (αυτή με Κινόα και Ξηρά Σύκα ανήκει στα Best Sellers), πλούσια θαλασσινά (αξίζει να δοκιμάσετε το Carpaccio από Λαυράκι), ασυναγώνιστα κυρίως πιάτα (όπως χειροποιήτα Spaghetti Pomodoro Marechiaro) και δελεαστικά επιδόρπια (εδώ θα συναντήσετε αυθεντική Crostata με Nutella & Mascarpone και το πιο συγκλονιστικό Tiramisu) ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε, να συνδυάσετε το δείπνο σας με κάποιο από τα εξαιρετικά cocktails που θα ετοιμάσουν οι έμπειροι barmen του Marechiaro Mykonos!

Ανακαλύψτε κι εσείς τις μοναδικές του γεύσεις, απολαμβάνοντας το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη μαγευτική θέα της Μυκόνου και την απαράμιλλη ποιότητα που συνοδεύει το Marechiaro Mykonos.

Marechiaro Loves Soccer
Και αν αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό για... να παρακολουθήσετε τους αγώνες του 2014 World Cup, η αυθεντική, χειροποίητη pizza (η Bufalotta και η Pizza Stella θα σας ενθουσιάσουν), η παγωμένη μπύρα τα καλοκαιρινά κοκτέιλς και η μοναδική Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα, καθιστούν το Marechiaro Mykonos την ιδανική για εσάς επιλογή!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.pizzamarechiaro.com και www.facebook.com/marechiaropizza

Το εστιατόριο Marechiaro Mykonos λειτουργεί καθημερινά απο τις 19:00 μέχρι τη 01:00.