Ο Skinos Mastiha Spirit στην πρώτη Limited Edition φιάλη αφιερωμένη στα Ελληνικά νησιά!

Ο Skinos Mastiha Spirit στην πρώτη Limited Edition φιάλη αφιερωμένη στα Ελληνικά νησιά!

Ο Skinos Mastiha Spirit, το ποτό που φιλοξενεί τη Μεσόγειο στην καρδιά του, εμπνεύστηκε από τα ελληνικά νησιά, το Αιγαίο Πέλαγος και τους μύθους του και ανέθεσε στον γνωστό σκιτσογράφο Stathis να δημιουργήσει το κατάλληλο θέμα που έντυσε τις 6.000 μοναδικές φιάλες του.

Τα κύρια στοιχεία που διακοσμούν τη χαρακτηριστική φιάλη του Skinos είναι η θάλασσα, ο ουρανός, ο αέρας...καθώς και δυο μυθικά πλάσματα που απολαμβάνουν cocktails με Skinos!

Οι φιάλες Skinos Limited Edition Greek Islands 2014 πωλούνται αποκλειστικά στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (Duty Free) σε όλη τη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα έτσι σε όλους όσους αναχωρούν μετά τις διακοπές τους να πάρουν ένα όμορφο και γευστικό κομμάτι Ελλάδας μαζί τους.

Μερικά λόγια για το Skinos Mastiha Spirit

Το όνομά του Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).

Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.

O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο επώνυμο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες. Από το 2011 εως και σήμερα ο Skinos αναγνωρίζεται με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ποτών, όπως το San Francisco World Spirits Competition και το Spirits International Prestige (SIP) awards.