Η Nespresso μοιράζεται τα μυστικά της για άψογο Freddo στην άνεση του σπιτιού μας

Η Nespresso μοιράζεται τα μυστικά της για άψογο Freddo στην άνεση του σπιτιού μας

Ο καθένας μπορεί να απολαύσει έναν εξαιρετικό καφέ, από τα χεράκια του

Οι περισσότεροι coffee addicts είναι ήδη μυημένοι στις εξαιρετικές γεύσεις της Nespresso της εταιρείας που ξεκίνησε την πορεία της με την απλή, αλλά επαναστατική ιδέα, που δίνει σε όλους την δυνατότητα να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικό espresso, ακριβώς όπως θα έκανε ένας εξειδικευμένος barista, και να τον απολαύσουν στην άνεση του σπιτιού τους.

Για να εγγυηθεί το τέλειο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε παρασκευή καφέ με βάση τον espresso, η Nespresso μας καλεί να επιλέξουμε μεταξύ 22 Εκλεκτών Ποικιλιών, με ξεχωριστή προσωπικότητα η καθεμία, που ικανοποιούν τις διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η δε σειρά από μηχανές της εταιρείας, εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα στην παρασκευή του, αφού λειτουργούν σε υψηλή πίεση 19 bar.

Φέτος το Καλοκαίρι, η Nespresso μας προτρέπει να επισκεφθούμε μία από τις boutiques της, στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη, και να γνωρίσουμε την απόλυτη εμπειρία Freddo Nespresso. Εκεί, θα ενημερωθούμε από τους έμπειρους baristi για τον τρόπο παρασκευής του τέλειου freddo espresso και freddo cappuccino στο σπίτι, με βάση έναν εξαιρετικής ποιότητας espresso & τέλειο κρύο αφρόγαλα από φρέσκο γάλα με τη βοήθεια του Aeroccino.

Το τελετουργικό για τον τέλειο Freddo είναι απλό: Χρησιμοποιούμε 2 κάψουλες από την αγαπημένη μας Εκλεκτή Ποικιλία, προσθέτουμε, αν θέλουμε, ζάχαρη και στη συνέχεια παγάκια. Για όσους προτιμούν τον Freddo cappuccino, η Nespresso συνιστά να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία και, στη συνέχεια, να βάλουν 80-100 ml φρέσκο παγωμένο γάλα στο Aeroccino. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί, σε λίγα δευτερόλεπτα, έχουμε το τέλειο κρύο αφρόγαλα για τον καφέ μας! Απολαύστε την στιγμή! Πότε δεν ήταν πιο εύκολο να πιούμε έναν επαγγελματικό Nespresso Freddo στην άνεση του σπιτιού μας!

Για να ανακαλύψετε περισσότερα tips, επισκεφθείτε το Nespresso.com ή κατεβάστε, στο κινητό σας, την εφαρμογή της Nespresso.