Τα πιο λαχταριστά τορτελίνια σουφλέ σε 4 βήματα

Ένα σουφλέ που μπορεί να κάνει η πιο τεμπέλα μαγείρισσα.

Απλά υλικά μαζί που συνθέτουν μέσα σε λίγη ώρα ένα «αμαρτωλό» πιάτο που ενθουσιάζει. Τι κι αν έχει κάαααποιες παραπάνω θερμίδες; Μια στο τόσο ας το ρίχνουμε και λίγο έξω!

Υλικά
2 πακέτα τορτελίνια
100γρ. τυρί edam (τριμμένο)
100γρ. τυρί gouda (τριμμένο)
100γρ. τυρί kerrygold (τριμμένο)
100γρ. μπέικον
100γρ. ζαμπόν
250γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
1. Βράζετε τα τορτελίνια για περίπου 8 λεπτά.
2. Ψιλοκόβετε τα αλλαντικά.
3. Ρίχνετε τα μακαρόνια, τα τριμμένα τυριά και τα αλλαντικά σε ένα πυρέξ και ανακατεύετε. Περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος.
4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 15 λεπτά. Αφήνετε το σουφλέ λίγο να κρυώσει και σερβίρετε.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ