Μεξικάνικα τορτίγιας με κοτοσαλάτα

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για να δημιουργήσετε το τέλειο σνακ, τόσο για εσάς όσο και για τους φίλους σας, με δροσερά υλικά και πεντανόστιμο αποτέλεσμα.

Υλικά
8 φύλλα τορτίγιας
2 δόσεις κοτοσαλάτας με μαγιονέζα (υπάρχει στο εμπόριο αλλά μπορείτε να παρασκευάσετε και την δική σας, σπιτική συνταγή)
1 μαρούλι

Εκτέλεση
1. Ετοιμάζετε τη κοτοσαλάτα.
2. Ζεσταίνετε τις τορτίγιες για 5 λεπτά στον φούρνο στους 160 βαθμούς και τις αφήνετε να κρυώσουν.
3. Βάζετε σε ένα φύλλο τορτίγιας το μαρούλι, το οποίο έχετε πλύνει καλά από πριν.
4. Έπειτα βάζετε μια γερή κουταλιά κοτοσαλάτας.
5. Τυλίγετε την τορτίγια και την στερεώνετε με μια οδοντογλυφίδα.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ