Το μικρό μυστικό για να πετύχετε την τέλεια σος βινεγκρέτ

Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν σας πετυχαίνει πάντα η τέλεια σος βινεγκρέτ; Τα κάνετε όλα σωστά, βάση της συνταγής σας αλλά και πάλι κάτι πάει λάθος. Και όμως υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια που ίσως να μην είχατε σκεφτεί. Kαι αυτή είναι πως το αλάτι δεν διαλύεται στο λάδι! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα προσπαθήσετε να φτιάξετε σος βινεγκρέτ, διαλύστε πρώτα το αλάτι σε λίγο νερό και στη συνέχεια διαλύστε το νερό στο λάδι και στο ξύδι. Έτσι τα υλικά θα αναμειχθούν σωστά και το dressing σας θα δέσει καλύτερα. Έξτρα tip: βάλτε λίγο πιπεράκι στη σος, αν σας αρέσουν τα καυτερά. Η γεύση θα απογειωθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ