Ο σωστός τρόπος για να λιώνετε τέλεια το τυρί

Ο σωστός τρόπος για να λιώνετε τέλεια το τυρί

Μπορεί αρχικά να φαίνεται πολύ εύκολη διαδικασία, αλλά η αλήθεια είναι πως το επιτυχημένο λιώσιμο τυριού είναι κάπως πιο δύσκολο και περίπλοκο απ'όσο φαντάζεστε. Μην ανησυχείτε όμως, δεν είναι ΤΟΣΟ δύσκολο, απλά θέλει τον τρόπο του. Αρχικά, πρέπει να έρθει το τυρί σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια, για να αποφύγετε τα λάδια των τυριών να αποστραγγιστούν από το τυρί, και έτσι να χάσει αρκετή από τη νοστιμιά του, φροντίστε να ζεσταίνετε το τυρί σας σε μέτρια θερμοκρασία ώστε να λιώσει ομοιόμορφα και να μη χαλάσει. Δοκιμάστε το μια δυο φορές και θα τα καταφέρετε, όπως σε όλα τα πράγματα όσο πιο πολύ εξασκείσαι τόσο πιο κοντά φτάνεις στην τελειότητα!