Φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα; Ποια είναι καλύτερα για τα φαγητά;

Φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα; Ποια είναι καλύτερα για τα φαγητά;

Πρόκειται για ένα δίλημμα που απασχολεί αρκετές μαγείρισσες, αλλά η λύση βρίσκεται καθαρά στο τι θέλετε εσείς.Τα φρέσκα βότανα έχουν σαφώς μεγαλύτερη θρεπτική αξία, αλλά τα αποξηραμένα έχουν πιο έντονο άρωμα και δίνουν περισσότερη γεύση στο φαγητό σας. Έτσι αν προτιμάτε τα φαγητά σας να μοσχομυρίζουν πρέπει να προτιμάτε τα δεύτερα, ενώ αν δίνετε περισσότερο βάρος στην θρεπτική αξία και προτιμάτε να δώσετε άρωμα με έξτρα μπαχαρικά, επιλέξτε τα πρώτα.