Κι όμως, το μπέικον μπορεί να σας σώσει τη ζωή

Πρόκειται για μια συμβουλή που έρχεται κατευθείαν από τις γιαγιάδες μας, η οποία δεν έχει αποδειχθεί κατά πόσο όντως λειτουργεί, σίγουρα όμως αυτές κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Σύμφωνα με αυτή τη συμβουλή, αν θέλετε να «τραβήξετε» όλες τις βλαβερές ουσίες και τα μικρόβια από τον ζωμό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μέσα στην κατσαρόλα μια φέτα μπέικον, όσο ο ζωμός βράζει. Όταν ο ζωμός είναι έτοιμος, αφαιρείτε την φέτα (δεν την τρώτε, προφανώς) και σερβίρετε. Αν, ωστόσο, δεν θέλετε ο ζωμός σας να έχει την παραμικρή γεύση από μπέικον, καλύτερα να μην ακολουθήσετε το παραπάνω tip.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ