Κι όμως, το μπέικον μπορεί να σας σώσει τη ζωή

Πρόκειται για μια συμβουλή που έρχεται κατευθείαν από τις γιαγιάδες μας, η οποία δεν έχει αποδειχθεί κατά πόσο όντως λειτουργεί, σίγουρα όμως αυτές κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Σύμφωνα με αυτή τη συμβουλή, αν θέλετε να «τραβήξετε» όλες τις βλαβερές ουσίες και τα μικρόβια από τον ζωμό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μέσα στην κατσαρόλα μια φέτα μπέικον, όσο ο ζωμός βράζει. Όταν ο ζωμός είναι έτοιμος, αφαιρείτε την φέτα (δεν την τρώτε, προφανώς) και σερβίρετε. Αν, ωστόσο, δεν θέλετε ο ζωμός σας να έχει την παραμικρή γεύση από μπέικον, καλύτερα να μην ακολουθήσετε το παραπάνω tip.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ