Η μυστική σος για μπριζόλες της Mila Kunis

Η «Φίλη με Πλεονεκτήματα» του Justin Timberlake μοιράζεται την αγαπημένη της, μυστική, συνταγή για τέλεια σάλτσα μπριζόλας.

Η Mila Kunis είχε φάει κάποτε στο εστιατόριο «Lentrecote» στο Παρίσι, το οποίο σερβίρει αποκλειστικά και μόνο μπριζόλες. Η σος που είχε δοκιμάσει τότε, και η οποία ήταν κρυφή συνταγή του σεφ, την ενθουσίασε τόσο που άρχισε να πειραματίζεται μόνη της για να την πετύχει. Αυτή είναι η δική της εκδοχή της μυστικής, τέλειας σος για μπριζόλες, η οποία είναι και η αγαπημένη της.

Υλικά
¼ κούπας λευκό ξηρό κρασί
2κ.σ. ασκαλώνια, ψιλοκομμένα
2 φιλέτα αντσούγιας, ψιλοκομμένα
1/2κ.γ. μουστάρδα Dijon
1κ.γ. χυμός λεμονιού
¼ κούπας ζωμός κοτόπουλου
3κ.σ. ανάλατο βούτυρο
1κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1κ.σ. φρέσκο σκαντζίκι, ψιλοκομμένο
1κ.σ. φρέσκο εστραγκόν, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
1. Ρίξτε το κρασί σε ζεστό τηγάνι και μετά από λίγο προσθέστε τα ασκαλώνια και τις αντσούγιες.
2. Μόλις αρχίσει να ρουφά τα υγρά, προσθέστε το ζωμό.
3. Όταν τα υλικά έχουν μαλακώσει και πάρει χρώμα, αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και αρχίστε να ρίχνετε μέσα το βούτυρο, μία κουταλιά της σούπας τη φορά.
4. Ανακατέψτε καλά, προσθέστε τα βότανα, ανακατέψτε άλλη μια φορά και περιχύστε με τη σος που έχει δημιουργηθεί την μπριζόλα.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ