Μαλακά cookies: πώς να τα πετύχετε

Αν προτιμάτε να έχουν τα cookies σας μαλακή, μαστιχωτή ζύμη, αφού τα απλώσετε στο ταψί που πρόκειται να τα ψήσετε (καλό είναι να έχετε στρώσει πρώτα αντικολλητικό χαρτί) βάλτε το στο ψυγείο για 20 λεπτά. Προθερμάνετε το φούρνο και βάλτε τα να ψηθούν κατευθείαν από το ψυγείο, στος 180 βαθμούς, μέχρι να ψηθούν ελαφρά οι άκρες τους. Βγάλτε τα αμέσως από το ταψί και αφήστε τα να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα- έτσι θα μείνουν μαλακά στο κέντρο, όπως ακριβώς τα θέλετε. 


COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ