Για να μην "νερώνει" η χωριάτικη σαλάτα
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Συχνά, όταν ετοιμάζετε χωριάτικη, ντοματοσαλάτα, αλλά πολλές φορές ακόμα και με πράσινες σαλάτες, στον πάτο του μπωλ ή του πιάτου διαπιστώνετε πως υπάρχει αρκετό υγρό ακόμη και πριν προσθέσετε κάποια σως. Το νερό, κυρίως, αυτό οφείλεται στο αλάτι που ρίχνετε στην ντομάτα, και γενικά τα λαχανικά, το οποίο προκαλεί την αφυδάτωσή τους και το νέρωμα της σαλάτας.
Καλό θα ήταν λοιπόν να αλατίζετε την στιγμή που πρόκειται να σερβίρετε την σαλάτα σας.
Bloggers
01
10