Πως να μαγειρεύετε το κρεμμύδι και πως το σκόρδο!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Οι βασικές αρχές για το μαγείρεμα αυτών των δυο τόσο απαραίτητων στη μαγειρική υλικών είναι οι εξής: Το Σκόρδο μαγειρεύεται για σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ το Κρεμμύδι για αρκετό.
Το κρεμμύδι χρειάζεται πιο παρατεταμένο σωτάρισμα και μαγείρεμα για να απελευθερώσει τα αρώματα και να καραμελώσει γλυκά, ενώ το σκόρδο, επειδή πικρίζει αν "παραψηθεί", χρειάζεται σύντομο πέρασμα από το τηγάνι, για να απελευθερώσει απλώς τα αρώματά του.
Bloggers
01
10