Η Anne Hathaway μας προτείνει το αγαπημένο της γλυκό με γεμιστά ροδάκινα

Γωγώ Φούντα
Η Anne Hathaway μας προτείνει το αγαπημένο της γλυκό με γεμιστά ροδάκινα

H υπέροχη συνταγή της star για γλυκές απολαύσεις...

Mπορεί για τους ρόλους της να έχει κάνει εξαντλητικές δίαιτες και να έχει φτάσει στο σημείο να τρέφεται αποκλειστικά με μήλα, αλλά εκτός δουλειάς, η Anne Hathaway είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος ο οποίος αγαπά το φαγητό αλλά και τα γλυκά! Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη της συνταγή με ροδάκινο για να γλυκαθείτε άκρως υγιεινά...

Υλικά:

3 μεγάλα ώριμα ροδάκινα κομμένα στην μέση

4 κουταλιές της σούπας βούτυρο

2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη

1 μεγάλο αυγό ελαφρώς χτυπημένο

3/4 της κούπας ψιλοκομμένα μπισκότα

2 κουταλιές της σούπας anaretto(προαιρετικά)

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο αμύγδαλο

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς και αδειάστε τα ροδάκινα από το εσωτερικό τους χωρίς όμως να το πετάξετε. Αλείψτε σε ένα σκεύος μία κουταλιά βούτυρο και τοποθετήστε τα ροδάκινα με το κενό προς τα πάνω. Ανακατέψτε το εσωτερικό των ροδάκινων με δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο και μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε και το αυγό, τα ψιλοκομμένα μπισκότα και το amaretto και αφού τα ανακατέψετε όλα μαζί, βάλτε το μείγμα στα ροδάκινα με ένα μεγάλο κουτάλι. Κόψτε όσο βούτυρο απέμεινε σε κομματάκια και βάλτε πάνω από τα γεμιστά ροδάκινα. Τέλος, πασπαλίστε με το ψιλοκομμένο αμύγδαλο και με την μαύρη ζάχαρη. Ψήστε περίπου για 25-30 λεπτά. Μπορείτε να τα σερβίρετε με σαντιγί αν θέλετε... Καλή επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

Κοτόπουλο σαν τηγανητό, από την Oprah Winfrey

Η κοτοσαλάτα της Gwyneth Paltrow

Η αγαπημένη σαλάτα με quinoa της Jennifer Aniston