Ξεκουράστε το...ψητό σας!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Το μυστικό για να τρώτε πάντα ζουμερό ψητό κρέας
Είναι γεγονός πως ένα μοσχομυριστό ψητό κρέας, ειδικά όταν πεινάμε, μας προκαλεί να το...κατασπαράξουμε ζεστό - ζεστό. Όμως, το μυστικό για να το τρώτε πάντα ζουμερό και πεντανόστιμο είναι η λέξη...Υπομονή.
Αφού τελειώσετε το ψήσιμο, είτε σε φούρνο είτε στη σχάρα της ψησταριάς, επιστρέψτε για 10 - 15 λεπτά στο κρέας σας να "ξεκουραστεί". Έτσι όλοι οι χυμοί του θα επιστρέψουν στις "ταλαιπωρημένες" από το ψήσιμο ίνες του, πλημμυρίζοντάς το γεύση.
Bloggers
01
10