Πότε βάζουμε ελαιόλαδο και ντομάτα στο μαγείρεμα;

Σε ποιό χρονικό σημείο στο μαγείρεμα πρέπει να ρίχνουμε ελαιόλαδο και ντομάτα στο φαγητό

Ντομάτα και ελαιόλαδο είναι δυο από τα πιο βασικά συστατικά στα φαγητά που σερβίρονται στην Ελλάδα, τόσο στα σπίτια μας, όσο και σε εστιατόρια. Τα συναντάμε στα λαδερά, τα όσπρια, κοκκινιστά, και πολλά άλλα φαγητά.
Τα δυο τόσο σημαντικά συστατικά της κουζίνας μας όμως είναι και πολύ ευαίσθητα σε υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι λοιπόν, πρέπει να μάθουμε να τα βάζουμε στο φαγητό στα 2/3 του μαγειρέματος δηλαδή 10-15 λεπτά συνήθως πριν να είναι έτοιμο. όταν αυτό ειναι πρακτικά δύσκολο, αρχίστε βάζοντας τη μισή ποσότητα αρχικά και την υπόλοιπη προς το τέλος.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ