Για να γίνουν τα τηγανιτά ψάρια τραγανά και κρουστά!

Για να γίνουν τα τηγανιτά ψάρια τραγανά και κρουστά!

Πως να γίνουν τα τηγανιτά σας ψάρια ακόμη πιο νόστιμα

Τα τηγανιτά ψαράκια (γάβρος, αθερίνα ή όποιο άλλο) είναι μια εξαιρετικά αγαπητή λιχουδιά, ειδικά συνοδεία ούζου ή κρασιού. Πως όμως να πετύχετε να έχουν μια τραγανή και κριτσανιστή κρούστα, ενώ μέσα να παραμένουν ζουμερά;
Κάντε, πολύ απλά, το εξής: αντί κανονικού αλευριού, περάστε τα, πριν τα ρίξετε στο τηγάνι, με καλαμποκάλευρο.